Licitatie pentru reabilitarea străzii Calea lui Traian

luni, 16 iunie 2008

Licitatie pentru reabilitarea străzii Calea lui Traian

Direcţia Investiţii, Achiziţii Publice din cadrul primăriei a demarat prin publicarea în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice - SEAP procedurile pentru proiectare şi execuţie supralărgire şi consolidare pe strada Fântânii, deschiderea ofertelor fiind programată pentru ziua de 16 iunie. O licitaţie importantă pentru municipiu - care se află în adjudecare - este amenajarea şi reabilitarea Căii lui Traian, comisia de analiză având de ales între cinci firme sau asocieri de firme care s-au prezentat la selecţie.

O altă achiziţie publică deosebită - a 10 autobuze pentru transport urban de călători - a fost adjudecată în favoarea unei asocieri dintre o firmă din Bucureşti şi o instituţie bancară, urmând ca, după consumarea perioadei de două săptămâni în care se pot depune contestaţii, să fie semnat contractul de achiziţie. De asemenea, Direcţia Administrării Domeniului Public a montat în ultima săptămână încă 6 bănci în oraş, a extins iluminatul public la blocul 65 şi a făcut marcaje la parcările de la blocurile A24-25, A3-4 din Ostroveni şi S7 de pe strada Gib Mihăescu.

S-au mai făcut balastări pe străzile Feţeni, Săliştea Nouă, Caiselor şi Prundului şi s-au montat borduri la blocurile 1-4, pe aleile Olăneşti şi Teilor şi pe bd. Tudor Vladimirescu. Totodată au fost făcute reparaţii cu 863 de tone de mixtură asfaltică la blocurile A24-25, pe faleza Olăneşti şi pe străzile Petrişor, Iacob Simian, Matei Basarab, Matache Temelie şi Mihai Eminescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe