Tot Stoileştiul votează MARIAN OBOGEANU!

miercuri, 11 iunie 2008

Tot Stoileştiul votează MARIAN OBOGEANU!

 O comună cu 23 de kilometri de drum comunal neasfaltat, cu o lucrare de alimentare cu apă începută acum 10 ani şi nefinalizată, cu mai multe cămine culturale părăginite şi distruse, cu uliţe nepăietruite, fără canalizare, cu un iluminat stradal deficitar. O comună administrată execrabil ultimii ani. O comună în care cadrele didactice nu şi-au primt drepturile deşi există hotărâri în acest sens ale consiliului local. Aşa este Stoileştiul Aşa va fi până duminică. Când comuna îl va alege pe Marian Obogeanu primar.

Liberalii promovează valori

PNL a desemnat pentru comuna Stoileşti un candidat energic, un manager care a construit o firmă de transport în comun. O firmă care duce zilnic locuitorii comunei în Râmnic şi pe platforma industrială la locurile de muncă. Un om care are o gopodărie d einvidiat ridicată de familia sa, un om născut în comună, cu strămoşii fondatori ai unui sat din Stoileşti, cu experienţă politică. Stoileştiul este o coumă mare, de aceea în primul tur au candidat mai mulţi locuitori pentru primărie şi pentru consiliul local. Majoritatea îl susţin în turul doi pe Marian Obogeanu recunoscându-i valoarea şi realizănd că acesta poate reface imaginea comunei, poate asfalta drumurile, poate finaliza alimentarea cu apă.

Ludovic Orban a vizitat satul Urşi

Marţi seara Marian Obogeanu a organizat un spectacol la Căminul Cultural din satul Urşi. Cetăţenii au participat în număr mare deşi căminul are sala distrusă. Oamenii au fost nevoiţi să joace hora afară, pe iarbă. „ Rapsodia vâlceană” a fost aplaudată ca şi solistele de muzică populară. Când se lăsase întunericul în Urşi şi-a făcut apariţia Ministrul Transporturilor.

Ludovic Orban a fost imediat înconjurat de săteni. Aceştia au spus că el este primul ministru care le vizitează satul. Demnitarul liberal a fost însoţit de deputatul Emilian Frâncu şi de consilierii judeţeni Victor Stănculescu, Victor Popescu şi Constantin Monceanu precum şi de Ion Năfliu, edilul liberal din comuna vecină Galicea. Ministrul tranporturilor a promis că Guvernul Tăriceanu va avea mereu uşa deschisă pentru Marian Obogeanu şi-l va ajuta pe acesta să refacă drumurile din Stoileşti . „ Am înghiţit mult praf până să ajung la voi. Sunt impresionat neplăcut de cum arată comuna. Îl voi ajuta şi pe Marian, în care am încredere şi sunt siugur că şi domnul deputat Frâncu îl va ajuta. Meritaţi să trăiţi în condiţii mai bune, meritaţi să aveţi apă curentă, calculatoare, internet, gaze, drumuri. E un minim de confort.

Vreau să vă ajut pentru că sunt un prieten al judeţului Vâlcea , un judeţ în care am mulţi colegi şi prieteni, un judeţ în care vin mereu cu plăcere” a spus ministrul liberal. Deputatul Emilian Frâncu la criticat deschis pe edilul Traian Ionescu pentru inactivitatea sa şi pentru faptul că nu a promovat nici un poriect care să benefiocieze de finanţare externă. Criticile au fost auzite şi de „ inculpat” care venise la spectacol să vadă câtă lume îl susţine pe Marian Obogeanu. Trebuie menţionat că liberali au ales intenţionat ca loc de spectacol satul Urşi , considerat până nu demult un fief PSD. Numai că lumea s-a săturat de minciunile pesediste, aşa cum s-a văzut şi la alegerile din 1 iunie.

Ion Cîlea vine să mintă

Joi liderul social democrat va veni în Târgul din Baia sperând să infuenţeze populaţia să-l voteze din nou pe Traian Ionescu. Liberalii din Stoileşti însă sunt decişi să nu-i permită lui Cîlea să facă promisiuni mincinoase oamenilor. Ne vom afla şi noi în Stoileşti pentru a-i spune lui Cîlea că Traian Ionescu a dispus tăierea unui baner PNL pus peste un drum pe care trebuia să treacă Ministrul Transporturilor. Aşa ceva este inacceptabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe