|joi, octombrie 18, 2018
  • Follow Us!

Tadici a plecat de la Oltchim Râmnicu Vâlcea 

Tadici a plecat de la Oltchim Râmnicu Vâlcea

Tehnicianul formatiei de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, Gheorghe Tadici, si-a reziliat contractul cu gruparea pe cale amiabilã.

 In urma unei întrevederi avutã cu managerul general al clubului, Constantin Roibu, Tadici a ales sã pãrãseascã gruparea, susþinând cã în urmãtoarele zile va face unele dezvãluiri incendiare legate de plecarea lui Ioan Gavrilescu si Nicolae Luca.

"Mi-am întrerupt pe cale amiabilã relatiile profesionale cu CS Oltchim dupã ce am discutat cu domnul Roibu. Ii multumesc pentru tot, este un om de excepþie, 90% din rezultatele din ultimii doi ani i se datoreazã lui. Stiu cã a fãcut mari sacrificii. Singura mea nemultumire a fost cã nu ne-am calificat în semifinalele Ligii Campionilor. Totusi, la Oltchim am obþinut cele mai bune rezultate din cariera mea de antrenor. Domnul Roibu mi-a spus cã motivul principal pentru care ne despãrþim sunt articolele din presã apãrute în ultimele zile", a declarat Tadici.

In varstã de 56 de ani, Gheorghe Tadici este una dintre cele mai mari personalitãþi românesti din handbalul mondial.
Oltchim Râmnicu Vâlcea a cucerit Liga Naþionalã de Handbal de 13 ori, Cupa României tot de 13 ori si Supercupa o singurã datã, în 2007.

Formaþia vâlceanã si-a adjudecat, în sezonul 2006/ 2007 Trofeul Campioanelor si Cupa Cupelor.

Leave a Response