Sparle si Soparle

miercuri, 11 iunie 2008

Sparle si Soparle

• Ion Cîlea întreprinde joi şi vineri un turneu prin comunele judeţului unde PSD are candidaţi în turul doi. Liderul PSD este însoţit de mai mulţi colegi de partid care nu sunt de acord cu minţirea şi păcălirea populaţiei rurale. Singurul care este de acord este Persu. Dar Persu este urât de colegii săi. Sunt mulţi pesdişti care nici nu vor să audă de promovarea Persanului. Ei l-ar dori pe Ştefan Parlă sau pe Costi Rădulescu vicepreşedinţi.

• Doi proaspăt aleşi consilieri judeţeni de la PDL au o părere foarte proastă despre Dumitru Persu. Aceşti oameni sunt înspăimântaţi de ideea că Persu ar putea să se uite la ei din capul mesei timp de patru ani la şedinţele de Consiliu. Îi liniştim, nici primarul Gutău nu are motive să simpatizeze cu dinozaurul comunist!

• La Popeşti mai mulţi bandi?i locali au declarat că îl susţin la primărie pe ţărănistul Alin pentru că acesta va fi un primar slab cu care pot face ce vor. Numai că populaţia din Popeşti este prea deşteaptă să se lase manipulată. Toată comuna ştie că un primar ţărănist nu va fi ajutat nici de Consiliul Judeţean şi nici de Guvernul actual. Toată lumea ştie că primarul liberal Şerban are sprijinul direct al premierului Tăriceanu, al deputatului Frâncu, al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Cristi Buican şi al ministrului Ludovic Orban.

•Pleiada de miniştri liberali care au vizitat Vâlcea în ultima săptămână: Crin Antonescu, Varujan Vosganian, Ludovic Orban, Teodor Meleşcanu, Bogdan Olteanu, Eugen Nicolăescu, demonstrează aprecierea de care se bucură deputatul Emilian Frâncu în Guvern şi în conducerea centrală a PNL. Primăriile administrate de primari liberali se vor bucura de o susţinere financiară extraordinară în următoarele şase luni.

• În PDL Râmnicu Vâlcea există câteva mici divergenţe. Trei consilieri municipali îşi doresc să fie viceprimari. Din păcate posturi sunt doar două.

• Sezon prost pentru amantele politicienilor din Vâlcea. Finanţele s-au scurs către partide iar stresul prin care au trecut unii dintre aleşi a dus chiar la ruptura unor relaţii extraconjugale. După rezultatul final unele amante vor căuta alţi clienţii pentru că nu au nevoie în pat de şomeri de lux.

• Pentru că am fost acuzaţi pe nedrept că atacăm sistematic pesedişti dăm azi dovadă de bun simţ. Deşi ştim unde şi cu cine şi-a petrecut o bună parte din noaptea de marţi spre miercuri primarul din Frânceşti nu facem publice aceste informaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe