PSD are drept scop IZOLAREA PDL

miercuri, 11 iunie 2008

COMUNICAT DE PRESÃ

PSD are drept scop IZOLAREA PDL

Referitor la unele articole publicate presa vâlceană în ultima săptămână şi unde s-au strecurat anumite lucruri neadevărate, care pot induce în eroare opinia publică, facem următoarele precizări:

1. Pentru a se obţine majoritate în Consiliul Judeţean este nevoie de alianţa a două partide. O alianţă PDL-PNL este la fel de „majoritară” ca şi alte posibile alianţe prezentate pentru că 11(PDL) + 10 (PNL) mandate reprezintă o majoritate confortabilă faţă de 12 (PSD).

2. Este posibil ca domnul primar Mircia Gutău să agreeze o alianţă PDL-PSD. Ultimele declaraţii ale domnului Gutău, în care spune că este deschis oricărei alianţe şi că cei din conducerea partidului vor lua o hotărâre abia după ce se încheie turul al doilea al alegerilor locale, dovedesc deschiderea pe care PDL o are în acest sens. Şi PNL va face acelaşi lucru.
Orice alianţă este posibilă numai că pentru PDL pe de o parte alianţa la nivel judeţean cu PNL pare una firească (cele 2 partide s-au înţeles şi până acum foarte bine la nivel judeţean) iar cea cu PSD una împotriva cursului politicii naţionale unde PSD a declarat că are drept scop IZOLAREA PDL şi distrugerea acestuia.
Mircia Gutău este mult prea înţelept să nu ia în calcul aceste elemente.

3. Referitor la atacurile la care a fost supus domnul Marcel Rusie, candidatul PNL pentru Primăria Sineşti, răspundem tuturor celor care l-au denigrat că acesta candidează pentru că este reprezentantul unui partid (PNL) care peste tot unde a avut primari a asfaltat, a introdus apă şi canalizare, a promovat proiecte cu finanţare europeană sau a modernizat şcolile. Aceste lucruri le doreşte şi Marcel Rusie care vrea să scoată Sineşti din letargia în care a introdus-o Viorel Andreiţă, actualul primar.

Mihai (Marcel) Rusie va fi un primar foarte bun tocmai pentru că nu mai are nevoie de bani pentru el şi familia sa, a demonstrat că este un foarte bun gospodar şi acum este vremea ca, sprijinit de PNL şi de locuitorii comunei, să îşi pună calităţile în folosul cetăţenilor din Sineşti.

BIROUL DE PRESă AL PNL
NR – Titlul ne apartine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe