Parlamentarul PSD a semnat un protocol fără aprobarea partidului

miercuri, 11 iunie 2008

Parlamentarul PSD minte cu nerusinare!

Aurel Vladoiu a semnat un protocol fără aprobarea partidului

 Luni dimineaţa, 9 iunie. Îl contactăm telefonic pe deputatul Aurel Vlădoiu. Vrem să verifică un zvon. Îl întrebăm dacă a făcut vreo înţelegere la Olăneşti pentru susţinerea unuia din cei doi candidaţi rămaşi în cursă ( PDL şi PNL) şi dacă vrea să transmită un mesaj celor din Olăneşti care au votat PSD. Deputatul social democrat ne spune că nu a făcut nici o înţelegaere, că nu ştie despre vreo înţelegere a partidului şi că în principiu nu doreşte să încline balanţa spre un partid sau altul ci doar regretă că 14 voturi i-au lipsit candidatului PSD să ajungă în turul al doilea. Îi mulţumim şi ne vedem de treabă. Peste fix 15 minute intrăm în posesia unui document scris de mână şi semnat de mai mulţi lideri politici locali dar şi de către parlamentarul PSD.

Documentul este datat 3 iunie şi poartă titlul de „Protocol”( vezi facsimil). Alături de Vlădoiu actul este semnat de Gheorghe Ciucă (PNL), Mircea Poenaru (PNL), Vasilache Sorin (PSD), Sorin Neagoe (PIN), Claudiu Noaje şi Alexandru Noaje (PRM). În document semnatarii promit, se obligă să-l susţină în turul II pe liberalul Ciucă, să-l aleagă viceprimar pe Sorin Vasilache, să înfiinţeze un post de conducere în primărie pe care să-l dea ( fără concurss!) domnului Alexandru Noaje şi să oblige consilierii locali ai partidelor respective să voteze unanim orice proiect este propus de vreunul din partidele semnatare.

De când suntem în presă ( iar redactorii noştri însumează peste 60 de ani de activitate împreună) nu ne-a fost dat să vedem o astfel de înţelegere. Care pare a dispreţui electoratul din Olăneşti. Acesta va fi victima unui grup de consilieri care va vota din spirit de gaşcă. În plus aceste partide nu au voturile cetăţenilor din Olăneşti într-un sac, pe care să-l ofere lui Ciucă. Şi cum mama naibii poate un parlamentar să promoveze angajarea unui funcţionar public pe interese de grup, fără concurs legal, cum poate să susţină mărirea organigramei unei primării cu un post care să fie dat ca o sinecură cuiva s Nu putem înţelege!

Probabil domnul Aurel Vlădoiu vrea să îşi vadă cu orice preţ candidatul măcar viceprimar. Lucru care teoretic s-ar putea realiza şi cu Ioan Filip primar că doar nu primarul numeşte viceprimarul. Ce este şi mai ciudat e faptul că Aurel Vlădoiu s-a implicat în acest demers politic fără a avea acordul Organizaţiei PSD Vâlcea. În plus demersul său a determinat Organizaţia PDL să nu susţină candidatura pesedistului Nedelcu la Primăria Drăgăşani. Aşa PSD va pierde şi al doilea municipiu din Vâlcea. Şi va înregistra un fiasco în mediul urban din judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe