Cine se teme de Ioan Filip ?

miercuri, 11 iunie 2008

Monstruoasa coaliţie din OLăNEŞTI

Cine se teme de Ioan Filip ?

 În Olăneşti, oamenii l-au votat în primul tur masiv pe Ioan Filip, candidatul PDL. Acesta a fost susţinut de „Ziarul de Vâlcea” pentru că are un program pertinent, este un om corect şi cinstit şi are resurse de a schimba în bine localitatea. Populaţia din Olăneşti are încredere în Ioan Filip. Simte că acesta va fi un primar al tuturor, un primar care va face treabă şi care nu va permite şmecherilor să continue afacerile cu terenuri. În ultimele zile la Olăneşti s-a alcătuit o alianţă între cei cărora nu le convine că Ioan Filip vrea să facă ordine. Sunt mai mulţi politicieni de mâna a doua care-l susţin acum pe liberalul Gheorghe Ciucă în speranţa că acesta „ va închide ochii” după ce va ajunge edil datorită acestui sprijin.

Echipa lui Cioteanu îl susţine pe Ciucă

Aceiaşi oameni care au prosperat sub catastrofala administraţie a primarului Viorel Cioteanu au ajuns acum să-l susţină pe Ciucă. Haideţi să facem o scurtă trecere în revistă a celor care au semnat recent un protocol crezând că populaţia din Olăneşti este atât de proastă încât să se lase manipulată de politicieni, care nu au făcut nimic pentru comunitatea din staţiune. Păi în primul rând ar fi vorba de Sorin Vasilache. Pesedistul vrea să ajungă viceprimar dacă primar nu a putut ajunge.

Are apartament în Râmnic şi este doar un navetist în Olăneşti. A fost deja consilier local două mandate (de 8 ani). În acest timp nu a făcut nimic concret pentru cei din Olăneşti deşi a încasat lună de lună bani. Bani din taxele şi impozitele populaţiei din Olăneşti. Apoi este vorba de Tudor Ivan, fost miliţian şef al staţiunii, personaj controversat, care a reuşit, pe mână cu fostul primar, să concesioneze terenuri din staţiune. Apoi le-a cesionat la un preţ mult mai mare. Un profitor care visează şi el la scaunul de viceprimar. Urmează Alexandru Noaje. Fost viceprimar Noaje reprezintă acum un partid care nu mai are în Vâlcea, dar nici în România nicio putere şi care în toamnă va fi exmatriculat şi din Parlament.

Cei care l-au ales ar fi vrut să ajungă măcar viceprimar. Dar omul a bătut palma cu liberalii care au promis ( ilegal!!!!) că vor înfiinţa un post în Primărie special pentru a-l ocupa domnul Noaje (numai că pentru fiecare post trebuie dat un concurs, un concurs la care liberalii stabilesc câ?tigătorul dinainte după câte se pare!). Doamna Rodica Balaban, o altă membră a coaliţiei, este o abonată la banii olăneştenilor. Cucoana asta încasează de 16 ani bani din Consiliul Local. Este doctor dar deşi este membră a consiliului de patru mandate nu a fost în stare să convingă administraţia locală că Olăneştiul are nevoie de un dispensar. A fost aleasă din nou consilier, doar datorită votului pe listă, aşa că se pregăteşte să mai ciugulească patru ani bani din Primăria Olăneşti. Mai amintim că liberalul Ciucă este susţinut şi de Vasile Hoanţă ( proprietar de hotel de trei stele, dar care nu are parcare aşa cum prevede legea). Ciucă este ajutat ?i de controversata familie Ghimiş.

Cei din Olăneşti le spun „Ghimişarii” şi toată lumea ştie că şi-au făcut hotel de trei stele schimbând ilega destinaţia unei suprafeţe de peste râu unde conform proiectului iniţial trebuiau să-şi facă parcare. Au renunţat la parcare şi şi-au tras un restaurant. Familia Ghimiş trage pentru Ciucă din acest motiv, dar şi pentru că doamna Ghimiş ar ajunge consilier local doar dacă Ciucă ar fi votat primar. Lucru care credem că nu se poate întâmpla pentru că lumea din Olăneşti nu mai vrea găşti la primărie, nu mai vrea aranjamente, nu mai vrea afaceri necurate. Vrea un primar pentru oameni nu pentru partide, nu pentru grupuri de interese.

Votaţi pentru voi!

Le sugerăm tuturor locuitorilor, care au buletin de Olăneşti să vină duminică la vot. Să bage în urne un vot pentru întreaga comunitate, nu un vot doar pentru unii. Să nu ţineţi cont de minciunile politicienilor, să nu ţineţi cont decât de conştiinţa voastră! Suntem siguri că toţi cei care aţi discutat în această campanie cu Ioan Filip, toţi cei care aţi dat mâna cu el, care l-aţi privit în ochi, aţi simţit că acest om nu minte.

Că acest om are un suflet bun, că acest om crede în voi. Doar uniţi puteţi reinstaura legea şi ordinea în Primărie şi puteţi spera la dezvoltarea staţiunii! Doar uniţi puteţi învige o gaşcă a cărei ţel este subjugarea economică şi administrativă a oraşului. Nu-i lăsaţi să pună mâna pe Olăneşti! Votaţi Ioan Filip! Garantăm pentru el aşa cum am garantat pentru foarte mulţi primari buni din Vâlcea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe