Sparle si Soparle

luni, 9 iunie 2008

Sparle si Soparle

 • Mai mulţi candidaţi la funcţia de primar au fost convinşi să plătească pentru campanie bani unui ziar, care nu are nici imagine, nici redactori profesionişti, nici nume pe piaţa vâlceană. E un fel de fiţuică de partid ascunsă sub masca unei publicaţii, ce se distribuie gratuit şi în spatele căreia se află un tânăr pedelist care încearcă să facă bani uşor şi repede. Candidaţii PDL au luat plasă. La fel vor lua şi firmele ce vor fi „convinse” să sprijine financiar această publicaţie de „famiglie“. Vom reveni!

• De cîteva zile liderul PSD aleargă prin judeţ şi îşi proclamă victoria. Ion Cîlea face marea greşeală să promită marea cu sarea populaţiei din comunele în care PSD a rămas în cursa pentru primărie. Omul împarte banii de parcă bugetul Consiliului Judeţean ar fi portofelul său. Populaţia însă ştie că PSD nu are majoritate în CJ şi nu va putea împărţi banii pe criterii politice doar către primăriile cu primari PSD. Iar liderul social democrat are aproape 65 de ani şi ar trebui să îşi menajeze sănătatea pentru că oricum se află la capătul carierei sale politice!

• Câţiva din democrat-liberali ne-au adus aminte de campania electorală din Tetoiu de acum un an. Atunci consilierul judeţean Samoil Vîlcu era înjurat copios de Persu. Acum Persanul se gudură pe lângă democraţi încercând să-i păcălească. Nu te vor oamenii Persule, ce naiba înţelegi aşa de greu!?

• Un avocat din Vâlcea a dat o ţeapă de 600 de milioane unei foste cliente de a sa. Nemernicul acesta a luat banii acum 3 ani spunând că îi va face rost femeii de un apartament din cele scoase la vânzare de instanţe. Nu a luat nici apartamentul şi nu a dat nici banii înapoi. Nu credem că ţeparul ştie ce-l aşteaptă! El crede că poate să o ţină cu minciuna până moare clienta. Se înşeală!

• Popularizarea excesivă a cazului de evidentă mită electorală din comuna ilfoveană Ştefăneşti a făcut mult rău. În multe localităţi din Vâlcea candidaţii rămaşi în cursa pentru primărie sunt întrebaţi direct de cetăţeni : „Cât îmi dai să te votez?”. Cazurile de mită electorală vor continua până când poliţia şi procuratura vor trimite după gratii câţiva mituiţi şi mituitori!

• În mai multe comune din Vâlcea în aceste zile se lucrează mult. Se toarnă macadam, se fac şanţuri, se toarnă asfalt, se pun borduri. Din păcate nu în toate localităţile cei care lucrează au încheiate contracte cu administraţia sau sunt câştigătorii unor licitaţii. Există multe firme, care sprijină edili în funcţie lucrând pe datorie. Ulterior primarii vor trebui să măsluiască licitaţii sau sa dea alte lucrări prin încredinţare directă celor care i-au sprijinit în campanie. Aşa se procedează de obicei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe