Nouă jandarmi, la EURO 2008

luni, 9 iunie 2008

Nouă jandarmi, la EURO 2008

Nouă jandarmi vâlceni vor participa în acest an la Campionatului European de Fotbal Euro 2008. Sâmbătă, 7 iunie, ofiţerii din cadrul Jandarmeriei Române se vor  deplasa în Elveţia, răspunzând solicitării autorităţilor locale, care doresc sprijin pe timpul desfăşurării competiţiei. Cei nouă jandarmi, care fac parte dintr-o delegaţie de 12 ofiţeri a Ministerului Internelor şi Reformei Administrative vor rămâne în Elveţia până la terminarea parcursului echipei naţionale de fotbal a României la această competiţie.

Jandarmii români au participat şi ei în ultima perioadă la mai multe competiţii sportive, respectiv la cele 306 partide în cadrul Ligii I, 612 partide în cadrul Ligii a II-a, 1836 de partide din cadrul Ligii a III-a de fotbal şi a celor  72 de partide în cadrul „Cupa României Timişoreana”. Dacă, la nivel naţional, în sezonul 2007 – 2008 au fost aplicate 65 de măsuri de interzicere a accesului pe stadioane în retur şi 27 în partidele tur, 87 de interdicţii fiind în vigoare în prezent. „Din păcate, avem şi la Vâlcea o persoană care face totală contradicţie cu comportamentul civilizat pe stadion şi care a primit interdicţie în arenele unde se organizează meciuri de handbal.

Virgil Cosmin T., de 20 ani, a adresat injurii în timpul unui meci de baschet la Sala Sporturilor „Traian” unora dintre suporterii echipei B.C. Mureş, faptă pentru care a fost sancţionat de jandarmi cu 150 de lei, iar la meciul de handbal feminin internaţional, din cadrul Grupei „D” a Ligii Campionilor dintre echipele Oltchim Rm. Vâlcea şi Budapest Bank FTC – Ungaria, a fost sancţionat din nou, cu 200 de lei, pentru că a adresat injurii unui alt suporter.

La finalul meciului de handbal desfăşurat la Deva în cadrul Ligii Naţionale de Handbal, între echipele Cetate Deva şi Oltchim Rm. Vâlcea, acelaşi vâlcean a adresat injurii personalului care asigura măsurile de ordine, pentru fapta sa fiind sancţionat cu 300 de lei amendă şi s-a dispus interzicerea accesului său la meciurile de handbal din Liga Naţională, timp de 6 luni.” – a precizat colonelul Ion Idu, şeful Jandarmeriei Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe