Liberalul Marian Obogeanu va moderniza comuna Stoileşti

luni, 9 iunie 2008

Liberalul Marian Obogeanu va moderniza comuna Stoileşti

Mai sunt câteva zile şi comuna Stoileşti va avea un primar adevărat. În primul tur de scrutin populaţia a ales în majoritate pe liberalul Marian Obogeanu. Din cază că au fost mai mulţi candidaţi acesta nu a reuşit să câştige primăria din primul tur. Duminica ce vine, populaţia frumoasei comune se va duce din nou la vot. Actualul primar Traian Ionescu nu a făcut nimic în aceşti patru ani.

Familia s-a  îmbogăţit cu câteva tiruri iar consilierii săi s-au dedat la scandaluri. Cam atât. Nici pe lista de consilieri nu prea a avut pe cine pune domnul Ionescu. Nimeni nu vroia sa mai candideze alături de el. Simpatizanţii tuturor candidaţilor, care au pierdut primul tur îl susţin acum pe Marian. Liberalul Obogeanu este hotărât să facă drumurile din Stoileşti, cele mai proaste drumuri din toată Vâlcea.

Comuna are nevoie de canalizare şi de alimentare cu apă şi de reabilitarea tuturor căminelor culturale. Toate acestea se vor face de viitoarea echipă, care va conduce primăria. Candidatul liberal a promis că toate şedinţele de consiliu local vor fi publice, cu accesul cât mai multor cetăţeni şi al presei. Deputatul liberal Emilian Frâncu a promis că în primul an de mandat al lui Marian Obogeanu va sprijini comuna pentru a primi banii necesari asfaltării a minim 2 kilometri de drum.

Există posibilitatea accesării de fonduri europene. Din păcate primarul Ionescu nu ştia să folosească internetul pentru a se documenta şi nu avea relaţii necesare la ministere pentru a obţine sprijin. Dealtfel nemulţumirea populaţiei s-a văzut la vot. În toate comunele din Vâlcea în care s-a făcut treabă primarii au fost realeşi din primul tur. Populaţia din Stoileşti vrea schimbarea, vrea să trăiască mai bine şi va vota PNL la alegerile de duminică. Minciunile lui Ionescu şi păcălelile nu mai ţin! (T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe