Familie decimată într-un accident

luni, 9 iunie 2008

Familie decimată într-un accident

O întreagă familie din Mateeşti – Vâlcea a fost destrămată în urma unui accident tragic, produs în satul Negruleşti, pe DN 67. Un bărbat de 37 de ani, Gheorghe Coconu şi-a pierdut viaţa în urma accidentului, iar soţia şi fiica sa, în vârstă de cinci ani sunt grav rănite. Bărbatul conducea o Dacia Logan spre Târgu Jiu când, într-o curbă, a ajuns pe contrasens din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi s-a lovit frontal de o autoutilitară şi apoi de o altă Dacie.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, şoferul autoturismului a decedat pe loc, iar soţia şi fiica acestuia au fost transportate în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lor de supravieţuire. Soţia şoferului, Ancuţa (32 de ani) s-a ales cu multiple traumatisme şi cu trei coaste rupte, iar fetiţa lor, Gabriela-Georgiana a fost diagnosticată, în primă fază, cu traumatism cranio-cerebral, fractură parietală şi fractură de col femural, fiind transportată la Bucureşti.

Fetiţa a murit ulterior la spital. Tatăl său, Gheorghe Coconu, din Mateeşti – Vâlcea şi-a pierdut viaţa în urma accidentului, soţia acestuia, Ancuţa (32 ani), care este mama fetiţei decedate fiind la ora aceasta singura supravieţuitoare a accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe