ECHIPA STOIAN – GîNGU va moderniza Bujoreniul

luni, 9 iunie 2008

ECHIPA STOIAN – GÎNGU va moderniza Bujoreniul

Echipa formată din Constantin Stoian – primar şi Gheorghe Gîngu, viceprimar va schimba integral Bujoreniul. Ce doi vor fi sprijiniţi de deputatul Emilian Frâncu (PNL), de senatorul Dorel Jurcan (PDL) şi de vicepreşedinţii Consiliului Judeţean: Cristi Buican (PNL) şi Samoil Vîlcu (PDL). Nu trebuie uitat că PNL şi PDL au împreună 22 de consilieri judeţeni, care vor sprijini şi ei administraţia locală din Bujoreni.

Proiectele Echipei Stoian – Gîngu  cuprind: asfaltarea tuturor străzilor, realizarea canalizării în întreaga comună, refacerea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă, introducerea gazului, realizarea unui iluminat stradal modern, dezvoltarea unei baze sportive, reînfiinţarea unei echipe de fotbal a comunei, regularizarea cursurilor de apă din Bujoreni, amenajarea unui Club al Pensionarilor unde fiecare pensionar să îşi poată petrece timpul liber şi unde va fi sărbătorit fiecare cu ocazia zilei de naştere, introducerea unui sistem de premiere a cuplurilor care împlinesc 40 de ani de căsnicie, a celor care se căsătoresc şi a tinerilor care împlinesc 18 ani. Primăria va organiza în fiecare lună excursii gratuite pentru elevii din şcolile din comună în aşa fel încât fiecare copil să plece în minim o excursie pe an. Copiii vor vizita mânăstirile din Vâlcea şi monumentele istorice şi astfel vor cunoaşte istoria acestui judeţ.

„Vom fi mereu alături de rudari!“

Iată ce ne-au declarat domnii Stoian şi Gîngu:
„În următorii ani vom fi mereu alături de comunitatea rudarilor. Nu mai acceptăm ca cineva din comuna noastră să nu aibă condiţii d e viaţă civilizate. Rudarii din Lunca sunt membri de bază ai comunităţii din Bujoreni. Ne pare rău că nu au reuşit să îşi promoveze un consilier local şi de aceea vom înfiinţa două posturi în primărie. Un post de consilier sătesc pentru a fi reprezentaţi şi cei din Luncă în Consiliul Local şi un post de consilier al primarului pe problemele minorităţii din Lunca.

Le vom aranja drumurile, le vom monta băncuţe, coşuri de gunoi stradale, stâlpi de iluminat. Le vom aduce apa în casă şi canalizarea pentru că au mulţi copii iar copii lor au şi ei dreptul la căldură, apă, confort. Şi aici menţionăm că vom promova un proiect de hotărâre de consiliu local în care, de două ori pe an rudarii, care au copii mai mulţi, dar nu numai ei ci toţi cei care au copii, să primească un sprijin din partea primăriei. Un sprijin în bani necesar creşterii şi educării acestor copii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe