Domnul Cîlea a fost ales prin fraudă!

luni, 9 iunie 2008

Declaraţia săptămânii – Emilian Frâncu, deputat, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL:

„Domnul Cîlea a fost ales prin fraudă!“


• Oamenii din Biroul Electoral Judeţean, marionetele PSD-ului

 În cadrul ultimei conferinţe de presă, deputatul Emilian Frâncu a declarat: „Cu puţin timp în urmă a trecut în nefiinţă Dumitru Buşe, un om deosebit, cu care am finalizat numeroase proiecte. Vreau să fac publică o stare de indignare faţă de cei de la PSD, care au făcut o demonstraţie cu tobe, cu fanfară chiar la fereastra biroului lui Dumitru Buşe de la Consiliul Judeţean. Pe acesta l-a învins destinul, nu PSD şi Gutău. Nu este posibil ca PSD, respectiv Cîlea şi Persu, să păteze memoria lui Dumitru Buşe. Referitor la Mircia Gutău, acesta nu este un dictator în acest oraş.

Domnul Mircia Gutău a făcut tot posibilul să tergiverseze procesele sale, cu tot felul de motive neîntemeiate. Odată câştigată Primăria Râmnicului, alături de Consiliul Local, veţi vedea puterea lui Gutău, veţi vedea firma domnului Ene, pe care el o controlează din umbră, că va câştiga toate licitaţiile pentru renovarea şcolilor. Referitor la rezultatul alegerilor, PNL a avut un scor foarte bun.

u am avut niciodată 28% din voturi pentru Consiliul Judeţean, de unde am şi obţinut 10 consilieri judeţeni. Am obţinut 23 de primării, încă din primul tur, iar acest rezultat este demn de Cartea Recordurilor. Suntem fericiţi pentru aceste rezultate, mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special tinerilor şi organizaţiei femeilor PNL. Se vor lua măsuri pentru cei care nu au contribuit cu nimic în această campanie şi vor risca să piardă sprijinul PNL – mă refer la bătrânii din partid. Judeţul Vâlcea, pentru prima dată în istoria sa, a devenit galben. Culoarea unui judeţ este dată de numărul de consilieri locali obţinuţi de un partid şi anume: PNL - 343 mandate de consilieri; PSD - 303 mandate de consilieri; PD-L - 251 mandate, iar Partidul Conservator doar 71 mandate de consilieri.

Vom obţine cel puţin 16 primării şi din al doilea tur. Nu s-a mai văzut un judeţ care să obţină 40 % conducere PNL. Este excepţional. Referitor la şefia Consiliului Judeţean, sunt sportiv şi recunosc că am fost învins datorită Râmnicului, datorită lui Cîlea, care nu a scos 4 ani de zile niciun cuvânt despre Gutău, să nu cumva să deranjeze. Alegerile la Vâlcea au fost fraudate. O spun clar că la Vâlcea s-a fraudat, o spun cu responsabilitate. Am descoperit buletine de vot anulate incorect. 70 de procese verbale din Râmnic au fost făcute cu ştersături, toate acestea fiind făcute rău intenţionat, în defavoarea PNL-ului. Doar PNL şi PD-L au dorit renumărarea voturilor.

Dacă până acum am primit înfrângerea cu sportivitate, acum nu mai sunt convins de acest lucru. Domnilor din comisia Biroului Electoral Judeţean, sunteţi nişte oameni vânduţi, domnul Cîlea este ales prin fraudă, în cei 4 ani de conducere va plana această fraudă. Oameni buni, am fost furat pe faţă, este ruşinos pentru BEJ să nu accepte renumărarea voturilor, nici măcar a celor nule. Chiar şi în aceste condiţii de fraudă electorală, îi transmit domnului Cîlea mult succes, iar dacă axa de conducere va fi PD-L – PNL, dânsul va fi o marionetă.

Despre Bogdan Pistol vreau să vă spun că a avut o prestaţie excelentă, dar locul doi nu se premiază. Totuşi peste patru ani va fi un candidat cu reale şanse, dar dacă va reuşi, va fi un primar cu mâinile curate. Despre Mircia Gutău spun că este un primar bun, care ştie să-şi facă imagine. A cumpărat băncuţe cu de 3 ori preţul lor, la fel locuri de joacă cu preţuri umflate (aţi văzut dovezi), la stadion, un scaun l-a costat pe edil de trei ori preţul oferit de o firmă, care nu era la sufletul dânsului. Poate că de acum încolo, Mircia Gutău nu va mai fura cu amândouă mâinile, ci doar aşa cu vreo două - trei degete, că oricum are în Consiliul Local majoritate.

Am văzut că în ziarul „Curierul de Râmnic”, am fost acuzat că nu am sancţionat deloc activităţile lui Mircia Gutău. Râmnicenilor le plac dictatorii. Chiar dacă Silviu Popescu a avut o campanie curată, a obţinut doar 700 de voturi. Am ales să fac acest lucru pentru binele cetăţenilor, cu bună ştiinţă. În încheiere vreau să vă spun că o alianţă PNL - PSD la Consiliul Judeţean este exclusă atâta timp cât eu voi fi la conducerea partidului.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe