Dividendele vor fi expediate vâlcenilor prin mandate poştale după data de 15 iulie 2008

luni, 9 iunie 2008

• Pentru cei care deţin acţiuni la SIF Oltenia,

Dividendele vor fi expediate vâlcenilor prin mandate poştale după data de 15 iulie 2008

În conformitate cu hotărârile adoptate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor SIF Oltenia desfăşurată în data de 24 aprilie 2008, acţionarii cu domiciliul în judeţul Vâlcea trebuie să cunoască faptul că dividendul aprobat este de 0,0780 lei brut pentru o acţiune. Distribuirea dividendelor se va efectua prin intermediul unei societăţi bancare (BCR, cel mai probabil) astfel: pentru acţionarii persoane fizice deţinători a minim 100 actiuni şi maxim 50.000 acţiuni, cu domiciliul în Râmnicu Vâlcea vor putea ridica dividendele de la Sucursala BCR Vâlcea; pentru acţionarii persoane fizice cu deţineri cuprinse între 100 şi 50.000 acţiuni inclusiv, cu domiciliul în alte localităţi decât municipiul Râmnicu Vâlcea, dividendele vor fi expediate eşalonat prin mandate poştale după data de 15 iulie 2008, pe adresele din registrul consolidat al acţionarilor.

Anul trecut, acţionarii de la Societatea de Investiţii Financiare Oltenia au aprobat distribuirea unui dividend brut pe acţiune pentru exerciţiul financiar al anului 2006, în sumă de 0,0700 lei. În aceste condiţii, suma este cu 0,008 lei/acţiune mai mare faţă de nivelul dividendului brut distribuit acţionarilor anul trecut. În judeţul Vâlcea, SIF Oltenia deţine pachete majoritare sau semnificative de acţiuni la următoarele întreprinderi: SC Finca SA Drăgăşani, SC Univers SA, SC Oltchim SA şi SC Gemina Tour SRL. Până de curând a deţinut un pachet de 47% din acţiunile SC Socom SA Râmnicu Vâlcea.

Anul trecut, acţionarii SIF Oltenia din judeţul Vâlcea, deţinători a minim 100 acţiuni şi maxim 50.000 acţiuni, cu domiciliul în municipiul Râmnicu Vâlcea, au putut ridica dividendele de la Sucursala Băncii Comerciale Române (BCR) Vâlcea. Pentru acţionarii persoane fizice cu deţineri cuprinse între 100 şi 50.000 acţiuni inclusiv, cu domiciliul în alte localităţi decât municipiul Râmnicu Vâlcea, mandatele poştale au fost expediate eşalonat după data de 15 iunie 2007, conform contractului încheiat cu Compania Naţională Poşta Română, pe adresele din registrul consolidat al acţionarilor la data de 15 mai 2007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe