Primarul oraşului Horezu, inginerul Gheorghe Niţă:

miercuri, 4 iunie 2008

Primarul oraşului Horezu, inginerul Gheorghe Niţă:

„Vă mulţumesc că VOTA├×I să CONTINUăM ÎMPREUNă!“

                    Dragi  horezeni,

    Doresc ca prin această scrisoare să vă aduc mulţumirile mele tuturor celor care aţi participat la scrutinul pentru alegerea autorităţilor locale din 1 iunie a.c., numărul mare de participanţi la vot, demonstrând, încă odată, spiritul civic de care aţi dat dovadă, acum, ca şi pe parcursul celor 4 ani de când, împreună, am pus bazele strategiei de dezvoltare locală durabilă a oraşului nostru.

    Aduc mulţumirile mele tuturor celor care m-aţi votat şi aveţi încredere în mine că ştiu, pot şi vreau ca oraşul Horezu să devină un oraş european, cu o largă deschidere către nou, cu o administraţie eficientă, transparentă şi flexibilă, pusă în slujba comunităţii şi a fiecărui cetăţean în parte.

    Participarea mea în cel de-al doilea tur de scrutin, este, fără îndoială, reconfirmarea încrederii pe care dumneavoastră o aveţi în proiectele iniţiate de-a lungul mandatului meu, 2004 – 2008 şi speranţa că vom continua împreună să le ducem la îndeplinire.

    In perioada de când sunt primarul dumneavoastră, am derulat numeroase proiecte de dezvoltare locală cu finanţare europeană şi am pregătit pentru următorii 4 ani altele care sunt în faza de derulare sau în fază de construcţie. Următorii 4 ani sunt decisivi pentru comunităţile locale, Fondurile Structurale reprezentând principala sursă de finanţare a unor obiective de infrastructură, educaţie, sănătate, protecţia mediului, etc., iar o continuitate a administraţiei actuale putând să realizeze obiectivele propuse prin strategia de dezvoltare economico-locală, aceasta fiind pregătită şi având cunoştinţele necesare construcţiei şi implementării unor astfel de proiecte.

    De aceea, îl rog pe fiecare cetăţean să mediteze cu responsabilitate asupra celui căruia îi va acorda votul la cel de-al doilea tur se scrutin din 15 iunie.

    Recunosc faptul că domnul Niţu Constantin este un bun profesor de matematică, la catedră a făcut numai lucruri bune, câteva generaţii de copii beneficiind de îndrumarea dumnealui. Sunt bucuros că va face parte din consiliul local, consiliul local având nevoie de el pentru a servi intereselor liceului şi ale sistemului educativ în general.

    In ceea ce priveşte funcţia de primar, diferenţa dintre un profesor şi un inginer este aceea că dumnealui a lucrat numai cu copii, în timp ce eu am lucrat peste 35 de ani numai cu oameni maturi, de diferite profesii, mentalităţi şi nivel de educaţie.

    In cei 4 ani de când sunt primarul dumneavoastră, am demonstrat experienţă, strategie şi spirit de echipă, ceea ca-mi dă încredere că proiectele demarate le vom continua împreună.

    Fac un apel către întreaga populaţie a oraşului să aleagă continuitatea, motivaţia fiind aceea că pe parcursul mandatului meu am demonstrat prin fapte, şi nu prin vorbe, ceea ce am promis prin programele mele.

    Având convingerea că proiectele mele şi experienţa mea vor fi preferate celor ale contracandidatului meu, vă urez tuturor multă sănătate şi prosperitate, o viaţă mai bună şi un viitor mai bun.

     Profit de acest prilej şi vă invit pe toţi să participaţi la Târgul ceramicii populare româneşti, „Cocoşul de Hurez”  din perioada 06 – 08 iunie 2008, să ne bucurăm împreună de măiestria meşterilor şi frumuseţea vaselor de lut, să ducem mai departe tradiţia acestei manifestări care, de la an la an, a devenit mai cunoscută şi de o amploare internaţională.

    Cu speranţa că mă veţi înţelege, rămân al dumneavoastră,

            FAPTE, NU VORBE !

Ing Gheorghe Niţă,

Primarul oraşului Horezu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe