Preşedintele Buşe a încetat din viaţă

miercuri, 4 iunie 2008

Preşedintele Buşe a încetat din viaţă

 Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Dumitru Buşe, în vârstă de 55 de ani, a murit, miercuri dimineaţă, la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti, unde a fost internat în 26 mai, având cancer în stadiu de metastază.

În 26 mai, Buşe, care suferea de pleurezie pericardică şi cancer, a fost transportat la Fundeni cu un elicopter SMURD. Dumitru Buşe era preşedintele filialei Vâlcea a PC şi a candidat pentru postul de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Potrivit lui Ion Deaconu, prim-vicepreşedinte al organizaţiei Vâlcea a Partidului Conservator, Buşe a murit miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.00, la Fundeni, iar corpul neînsufleţit al acestuia va fi depus, joi, în sala Consiliului Judeţean Vâlcea. Dumitru Buşe va fi înmormântat sâmbătă.

Dumitru Buşe s-a născut la 4 iulie 1953 şi a urmat Facultatea de Ştiinţe Economice din Craiova, promoţia 1977, fiind economist. Ca activitate politică, el a condus filiala Vâlcea a Partidului Conservator, iar din 2004 este preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.

(Mediafax)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe