Nicolae Voicescu munceşte şi în campanie

miercuri, 4 iunie 2008

Nicolae Voicescu munceşte şi în campanie

Traian Guminski

Doar 27 de voturi i-au lipsit energicului Nicu Voicescu din Fârtăţeşti să câştige duminică, un nou mandat d e primar . Primarul din cea mai mare comună a judeţului a continuat programul de lucrări edilitare dovedind că este un om care lucrează non stop în interesul concetăţenilor săi. Miercuri a fost finalizată asfaltarea  DC 94 din satul Dejoiu. Şi a început pietruirea unui drum sătesc din satul Fârtăţeşti. În Giuleştii de Sus la noua biserică având hramul sfinţiilor Mihail şi Gavril lucrările au ajuns la acoperiş.

L-am prins pe Voicescu l-a telefon şi l-am întrebat dacă vrea să transmită un mesaj  populaţiei din Fârtăţeşti. „ Le mulţumesc tuturor celor care s-au prezentat duminică la vot şi celor care mi-au acordat încredere. Regret că alegerile nu s-au încheiat din primul tur dar respect decizia alegătorilor. Îi aştept pe toţi la votarea din 15 iunie când le va fi mult mai uşor să mă găsească pe buletinul de vot.

Sper că toţi cei care vor veni la urne vor înţelege că în următorii patru ani voi avea ca primar şi susţinerea preşedintelui Consiliului Judeţean, pentru că domnul Ion Cîlea îmi este prieten şi este un prieten al comunei noastre.”  Reamintim celor din Fârtăţeşti că toată presa adevărată locală din Vâlcea îl cunoaşte pe primarul Voicescu şi îi respectă calităţile de bun gospodar. „ Ziarul de Vâlcea” a promovat mereu proiectele administraţiei din Fârtăţeşti şi a avut încredere în acest primar deosebit. Sperăm să fie reales duminică 15 iunie şi să modernizeze în continuare comuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe