Ultima sută de metri de campanie, cu scântei

duminică, 1 iunie 2008

Ultima sută de metri de campanie, cu scântei

Ultima sută de metri de campanie electorală s-a lăsat cu „scântei” la Vâlcea. În seara de 29 mai, în timpul unui chef organizat de PD-L la un bar, doi bărbaţi au încercat să-i sperie pe meseni cu un cuţit. Cornel şi Vasile Călin au intrat în incinta barului, iar unul dintre ei a scos un cuţit, ameninţându-i verbal pe cei prezenţi că îi omoară, după care a părăsit localul şi, cu o bâtă din lemn a spart geamul şi uşa din termopan a barului, creând panică.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi penal în prezent pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi port ilegal de armă albă în locuri publice. Un scandal asemănător a avut loc şi la Ioneşti, unde localnicul Constantin Giuroiu (64 de ani), a fost lovit de Victor Amărăscu, (35 de ani), care era supărat pentru că îl prinsese pe bărbat dezlipind afişele electorale ale unui candidat la funcţia de primar de pe staţia de autobuz din satul Delureni.

Iniţial, Giuroiu l-a atacat pe Avrămescu, dându-i cu spray lacrimogen în ochi, dar, mai târziu, Avrămesc a mers la domiciliul bărbatului cu un levier în mână şi l-a lovit pe acesta, provocându-i răni grave la şolduri. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Drăgăşani pentru îngrijiri medicale. Avrămescu este cercetat în prezent pentru săvârşirea infracţiunii de lovire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe