Focuri de arma pentru prinderea unui...gainar

duminică, 1 iunie 2008

Focuri de arma pentru prinderea unui...gainar

În ziua de 31 mai a.c., ora 0.10, ag. pr. JITARU RAREŞ, şeful Postului de poliţie Laloşu şi ag. şef  adj. TRICă IULIAN, ajutor şef post, aflându-se în serviciul de patrulare în satul Laloşu, au surprins în flagrant pe COSTEA I., de 35 ani, din comuna Laloşu, în timp ce a pătruns în curtea locuinţei  Gheorghitei R.., încercând să sustragă păsări dintr-un coteţ.
   
Acesta avea asupra sa o geantă mare de voiaj în care, ulterior, s-au identificat fulgi de pasăre. S-a încercat imobilizarea bărbatului, dar acesta a părăsit curtea locuinţei, sărind peste mai  multe garduri, traversând grădina din spatele casei. A fost somat să oprească, dar refuzând, agentul pr. JITARU RAREŞ a executat şase focuri  cu  armamentul din dotare în plan vertical, fiecare precedat de somaţiile legale, după care s-a  reuşit imobilizarea acestuia.
   
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti sub comanda şefului Poliţiei cms. şef Gabriel Radoi, care a efectuat cercetarea la faţa locului.
Cercetările continuă faţă de Costea I. pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
   
Nu au rezultat victime omeneşti şi nici pagube materiale cu ocazia executării focurilor de armă şi imobilizarea suspectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe