VV şi VV nu sunt tari pe WWW

duminică, 24 februarie 2008

VV şi VV nu sunt tari pe WWW

 Ne atacă permanent folosind frecvent deformarea adevărului, diversiunea, insulta, minciuna şi lipsa bunului simţ. Este vorba de redactori ai de la Vocea Vâlcii şi Viaţa Vâlcii împinşi din spate de patronilor. Unul este văzut conducând BMW-ul personal frecvent în stare de ebrietate.

Are comportament grobian deşi se crede poet. Celălalt este un derbedeu care a ameninţat şi lovit de multe ori colegi de breaslă. Breaslă din care nu ar trebui să facă parte haimanale fără Dumnezeu şi mai ales turnători ai fostei Securităţi. I-am neglijat o vreme dar se pare că în scădere de popularitate aceşti indivizi încearcă să-şi facă reclamă atacând redacţia noastră.

Deşi publicaţiile lor au o vechime de trei ori aproape mai mare ca a noastră pe piaţă contează din ce în ce mai puţin. Cu toată tipografia pe care o deţine cotidianul nu are decât 700 de exemplare tiraj. Celălalt îşi dă tirajul pe degeaba prin aşa zise abonamente. Iar pe net…. Dezastru. Viaţa Vâlcii ocupă poziţia 2939 în clasamentul siteurilor din România. Vocea Vâlcii ocupă poziţia 2669 .

Ziarul de Vâlcea ocupă poziţia 1657 . Deci ne despart vreo mie de poziţii tovarăşilor! În această lună noi am avut 14.057 de vizitatori pe pagina de internet, Viaţa Vâlcii 7649 iar Vocea Vâlcii 7453.

Numărul scăzut al vizitatorilor celor două ziare se explică prin calitatea slabă a articolelor prezentate, prin stângăciile de redactare, desele greşeli, editoriale pupincuriste, lungi, prost scrise, la normă de cele mai multe ori, reportaje anoste sau deloc, interviuri şablon, fără pic de culoare, subiecte furate, expirate sau neinteresante, anchete jurnalistice manipulate grosolan.

Cine se convinge de ce are de citit aici nu mai intră pe site. Şi nici nu cumpără ediţiile tipărite. Noroc cu instituţiile statului la care au ăştia abonamente în virtutea inerţiei. Politicienii deja sau convins iar deputatul Emilian Frâncu a spus bine că 8 pagini de înjurături în Vocea, timp de 4 ani, nu i-au luat nici 0,0001 din voturi.

Poate chiar i-au adus simpatizanţi credem noi. Deşi le-am promis patronilor că nu îi vom da în judecată indiferent de măgăriile pe care le scriu la adresa noastră aceşti laşi continuă să ne înjure semnând „Redacţia” sau punând vreun amărât din redacţie să semneze el. Anul acesta, după locale, ultimii naivi care au crezut în ei din zona politicului, îi vor părăsi definitiv. Şi fireşte va urma falimentul . Apropo, domnilor de la Finanţe, pe ăştia nu-i executaţi silit ?

( T.P. T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe