Sparele si Soparle

duminică, 24 februarie 2008

Sparele si Soparle

 * Remarcabilă prestaţia lui Bogdan Pistol într-o emisiune de televiziune difuzată în direct sâmbătă seara de Vâlcea 1. Tânărul liberal a dovedit că este departe de a fi terminat facultatea în balcon aşa cum afirma recent un fost subofiţer de securitate ajuns director de ziar. Majurule eşti mic!

* Braconierul poliţist sprijinit de ofiţerii N. Şi P. era „ infractor” şi când lucra la Perişani. Informaţiile se adună şi îl vor duce până la urmă la pedeapsa meritată pe cel care încearcă din greu să-şi asigure spatele cu vânat şi alte şpăgi. Avem informaţii că şi ATOP îi pregăteşte lui Mircea un dosar.

* Dumitru Persu nu a votat cu Năstase şi acum se teme. PSD s-a reformat degeaba dacă nu elimină cele mai nocive fosile ale fostului PCR din funcţiile de conducere.

* Derbedeul din Berbeşti despre care am scris în ediţia trecută nu a fugit în Cehia. Zilele trecute omul căuta ziarul nostru şi se interesa despre noi. Nu ne temem de haimana chiar dacă poliţia nu a avut curaj să-i pună cătuşe infractorului.

* Fraţii D . sunt nişte infractori. Doi dintre ei au îmbrăcat uniforma pentru a ajuta infractorii şi a lua şpăgi. Din păcate au găsit complici şi printre gazetari. Tot dintre cei care au îmbrăcat uniforma. Cea a sinistrei securităţii dinainte de 1989. PCR a murit dar leprele încă trăiesc şi toarnă, şi dezinformează şi mint şi fură terenuri bisericeşti. Cu acte obţinute cu ajutorul unor popi. Tot foşti turnători.

# Mai mulţi primari îi mint de zor pe Frâncu şi Câlea. Atât liberali cât şi pesedişti speră că unii primari ai adversarilor vor accepta să candideze pe listele lor la localele ce se apropie. Doi dintre jongleri sunt foşti ţărănişti. Care vor obţine un nou mandat. Posibil din primul tur.

* Măgăriile conducerii Colegiului Forestier au ajuns pe Realitatea TV. Noi am atras atenţia de mai multă vreme Inspectoratului Şcolar dar nu am fost luaţi în seamă. Petre pune-o pe Claudia să se bage la spălat că de aia luaţi bani de atâta timp de la Ionescu!

* Un fost pesedist ajuns penegist împarte haine vechi printr-o comună în speranţa că va ajunge primar. Scandalagiul şi impostorul travestit este căsătorit dar în acelaşi timp are o amantă, elevă de liceu, căreia îi plăteşte chiria unui apartament din cartierul Petrişor. Dealtfel acest gunoi stă mai mult cu amanta decât cu soţia şi copii.

* Comisarii de la Gardă au mărit tarifele. Dacă înainte tăiau chitanţe de 15 şi mai luau în plic 40 acum taie chitanţe de 25 . Plicurile au rămas la fel. Deocamdată!

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Primăriţa din Runcu a fost victima unor mizerabili
(Administratie)La Ramnicu Valcea lansările electorale debuteaz...
(Ancheta)Procesul senatorului Popescu – amânat pen...
(Actualitate)VV şi VV nu sunt tari pe WWW
(Announcements)Sparele si Soparle
(Ancheta)Justiţia funcţionează doar pentru proşti
(Impact)Poliţia Rutieră Valcea a fost manipulată de pre...
(Finante)Finanţele vând curse de şoareci
(Fapt divers)Accident produs de un poliţist în timpul servic...
(Administratie) Mihăeştiul are primarul pe care îl merită
(Administratie)Mateeşti: A opta familie – aproape de eva...
(Politica)2008 - Anul Schimbării
(Politica)Dumitru Persu pune haina de cameleon
(Actualitate)Calculatoarele de la ASE Bucureşti ajung la ele...
(Editorial)Cui convin anticipatele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe