Poliţia Rutieră Valcea a fost manipulată de presa de scandal

duminică, 24 februarie 2008

Poliţia Rutieră a fost manipulată de presa de scandal

„ Ziarul de Vîlcea” plăteşte scump luxul de a scrie adevăruri

Tiberiu Pîrnău
Traian Guminski

 Miercuri, 20 februarie, Serviciul Poliţiei Rutiere Râmnicu Vâlcea a desfăşurat o operaţiune, menită chipurile a răspunde sesizărilor unei gazete care reclama taximetriştii pirat. Ziariştii au scris la comanda unor firme de transport în comun, iar poliţiştii rutieri au acţionat la comanda inspectorului şef

O razie ca o vînătoare

Nu am înţeles însă un lucru: Cum naiba au reuşit din 12 poliţişti, care lucrează în trei schimburi să participe la această operaţiune 7? Comisarul de poliţie Cătălin Oprescu s-a trezit, fără să aibă cea mai mică bănuială, manipulat de unul din subalternii săi. Cititorii noştri îşi reamintesc despre relatările noastre privind practicile lui Ovidiu Damian, agent şef adjunct, fost şef de post în comuna Dăeşti ( unde a ajuns pe pile, fără a susţine examen) fost ajutor şef post în Vlădeşti ( unde se ocupa cu creşterea porcilor, pe care îi ducea apoi unui şef al cărui nume îl ştim dar omul a trecut în rezervă), fost lucrător la Lăpuşata, unde acoperea apropiaţii unui gazetar.

Acelaşi gazetar pe care Damian l-a anunţat imediat de operaţiunea aşa-zisă „anti-pirat taxi” pentru ca Romică Popică să îşi poată trimite om la faţa locului. Întreaga tărăşenie viza de fapt acuzarea şoferului firmei noastre editoare de taximetrie la negru. Miliţianul Damian şi-a adus aminte de criticile noastre referitoare la implicarea sa în campania electorală de la Europarlamentare. Atunci omul ne-a reclamat penal pentru a se acoperi. Cică a fost insultat! Haida de! Dar oare toţi cei pe care i-ai jecmănit ani buni nu s-au simţit insultaţi?

Cei pe care i-ai ponegrit la şefi, cei despre care l-ai pus pe prietenul tău să scrie neadevăruri nu au fost insultaţi? Oamenii de bună credinţă din Dăeşti care vedeau cum tratezi cu primarul nu s-au simţit insultaţi? O să revenim cu amănunte despre fraţii Damian. Acesta s-a implicat de fapt miercurea trecută în acuzarea şoferului nostru de taximetrie la negru. Şi apoi a fost acoperit de presa mercenară. Pentru că a scris nu numai fiţuica, dar şi cotidianul lui Petre Tănăsoaica. Un individ, care circulă cu autoturismul BMW cu numărul de înmatriculare VL 04 NOS mai tot timpul băut. În special seara. La ziua deputatului Frâncu a plecat cu autoturismul rupt de beat. Dar pe domnul Petre îl ştiu toţi poliţiştii şi nu îl opresc în trafic!

Vinovatul fără vină

Fostul nostru şofer avea licenţă de taximetrie şi atestat. Omul s-a mutat şi i-a dat maşina fratelui său. Acesta duce ziarele noastre noaptea, de două ori pe săptămână la firmele de difuzare. Iar ziua duce din comuna Budeşti, unde domiciliază, în Râmnic, la şcoală, un nepot şi doi colegi de clasă ai acestuia. Miercuri avea în maşină şi pe o doctoriţă din comună. Acest lucru nu înseamnă în nici un caz taximetrie le negru aşa cum au prezentat intenţionat, cu rea credinţă, cele două „publicaţii“.

Cu minciuna poţi să prânzeşti Petre, dar nu ajungi la cină. Dacă ştirea ta era adevărată de ce nu ai semnat-o, ci te-ai ascuns sub acel „Redacţia”? Autoturismul respectiv avea inscripţionat numele ziarului nostru pe unul din geamuri şi pe lateralele maşinii rămăseseră încă urmele dungii obligatorii la taxiuri. Adevăraţii taximetrişti la negru din zona podului spre Goranu nu umblă cu astfel de maşini. Dealtfel pe ei nici nu i-a prea deranjat poliţia rutieră. ├×inta subofiţerului Damian era maşina noastră.

El a fost recent mutat la Poliţia Rutieră unde ştim că nu se va putea abţine să nu bage mâna în borcanul cu miere. Dealtfel am şi aflat că duce oameni pe bandă rulantă la probe de sânge. Poate nu-i duce chiar pe toţi, nu-i aşa? Pe nesimţiţii, aşa-zişi colegi de breaslă de-ai noştri, care au minţit cu neruşinare despre întreg incidentul de miercuri nu-i vom da în judecată, dar nu-i vom uita. Totul se plăteşte pe lumea asta, mai ales minciuna cultivată la rang de profesie. Halal presă, barbară socoteală !

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Primăriţa din Runcu a fost victima unor mizerabili
(Administratie)La Ramnicu Valcea lansările electorale debuteaz...
(Ancheta)Procesul senatorului Popescu – amânat pen...
(Actualitate)VV şi VV nu sunt tari pe WWW
(Announcements)Sparele si Soparle
(Ancheta)Justiţia funcţionează doar pentru proşti
(Impact)Poliţia Rutieră Valcea a fost manipulată de pre...
(Finante)Finanţele vând curse de şoareci
(Fapt divers)Accident produs de un poliţist în timpul servic...
(Administratie) Mihăeştiul are primarul pe care îl merită
(Administratie)Mateeşti: A opta familie – aproape de eva...
(Politica)2008 - Anul Schimbării
(Politica)Dumitru Persu pune haina de cameleon
(Actualitate)Calculatoarele de la ASE Bucureşti ajung la ele...
(Editorial)Cui convin anticipatele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe