Justiţia funcţionează doar pentru proşti

duminică, 24 februarie 2008

„ Ziarul de Vâlcea“ a avut dreptate

Justiţia funcţionează doar pentru proşti

Traian Guminski

În ediţia noastră trecută atrăgeam atenţia autorităţilor că într-un oraş din judeţul nostru un individ încalcă constant şi flagrant legile şi că, împotriva logici, el se află încă în libertate spre disperarea multor cetăţeni onorabili şi a victimelor sale. Parchetul nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să ne răspundă. Dacă ar fi făcut-o cu un drept la replică ar fi fost OK.

Dar nu domnii procurori au emis un comunicat de presă în care au denigrat instituţia noastră şi ne-au jignit. Probabil în speranţa că vreun concurent de-al nostru va prelua jignirile . Ceea ce se va şi întâmpla azi cu un ziar în care absolvenţii de drept nu au suficiente cunoştinţe pentru profesa şi atunci fac pe ziariştii. Publicăm şi noi integral comunicatul respectiv care arată că am avut dreptate. Rechizitoriul l-ar face să râdă pe un avocat bun.

Aproape că ar merita ca exerciţiu să îl trimitem pe avocatul nostru să îl apere pe Meilă pentru ca acesta să rămână în continuare în libertate. Dealtfel veţi observa că procurorul care a făcut actul chiar l-a absolvit de unele vini pe nemernic scutind judecătorul să caute portiţe. Din defect profesional am remarcat că în act Berbeştiul este făcut când oraş , când comună. Suntem siguri că o conlucrare bună între poliţie şi procuror ar fi dus de mult la încarcerarea lui Cristian Meilă. Dar asta e o altă poveste. De cum individul va mai face o ispravă o să o relatăm domnului procuror şef Trancă.

MINISTERUL PUBLIC
PARCHETUL DE PE LÂNGă TRIBUNALUL VÂLCEA
Rm. Vâlcea, str. Carol I nr.10, jud. Vâlcea

COMUNICAT
21 februarie 2008
În ediţia de joi, 21 februarie 2008 a publicaţiei „Ziarul de Vâlcea” a fost publicat un articol cu titlul „Incompetenţa procurorilor din Horezu naşte monştri ? Derbedeul Meilă terorizează Berbeştiul”, în care se afirmă că „Derbedeul Meilă îşi bate joc de o întreagă comunitate doar datorită incompetenţei, dublate de laşitate a poliţiştilor din zonă şi datorită incompetenţei procurorilor care nu au dispus cercetarea în stare de arest şi trimiterea lui în judecată.”
În legătură cu aceste afirmaţii defăimătoare, Biroul de informare publică şi relaţii cu mass-media din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea aduce la cunoştinţa opiniei publice faptul că la data de 16 octombrie 2007, în dosarul 1409/P/2006, la care au fost reunite alte 6 dosare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a inculpatului Meilă Cristian pentru comiterea mai multor fapte de lovire, distrugere, port ilegal de armă albă, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare şi cu permisul de conducere suspendat, fapte comise în perioada 2006-2007. În prezent, dosarul se află pe rolul Judecătoriei Horezu pentru soluţionare.
De asemenea, Poliţia oraşului Berbeşti efectuează cercetări în alte 6 cauze care privesc aceeaşi persoană.
În aceste condiţii, aspectele din articolul respectiv cu privire la procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu sunt total neadevărate şi calomnioase, demonstrând amatorism şi chiar rea credinţă.
Considerăm că dacă autorul articolului ar fi cerut relaţii în legătură cu situaţia dosarelor instrumentate de procurori, opinia publică ar fi fost informată corect şi obiectiv în legătură cu aceste aspecte.
În consecinţă, solicităm publicarea de îndată a punctului nostru de vedere şi efectuarea rectificărilor necesare pentru o corectă informare a opiniei publice.

BIROUL DE INFORMARE PUBLICă ŞI RELA├×II CU MASS-MEDIA DIN CADRUL PARCHETULUI DE PE LÂNGă TRIBUNALUL VÂLCEA

Anexăm rechizitoriul privind pe inc. Meilă Cristian.

MINISTERUL PUBLIC Verificat,
PARCHETUL DE PE LÂNGă JUDECăTORIA Conf.art.264 al.31 C.p.p.,
H O R E Z U Prim procuror,
DOSAR NR. 1409/P/2006 Teodor Trancă
R E C H I Z I T O R I U
16. octombrie. 2007
LIVIA DUMITRAŞCU procuror la Parchetul de pe lângă
Judecătoria Horezu;
Examinând dosarul penal cu nr. de mai sus, privind pe învinuitul:
MEILă CRISTIAN cercetat sub aspectul săv.infr.prev. de art. 180 al.2 C.p. cu aplic.art.41 al.2 C.p., art. 180 al.1 C.p., art. 193 C.p., art. 1 pct.1 din Leg.61/1991, art. 86 al.2 din OUG.95/2002 republic. cu aplic.art. 41 al.2 C.p. toate cu aplic.art. 33 lit.a C.p., art. 180 al.2 C.p.cu aplic.art. 41 al.2 C.p., art. 217 al.1 C.p., art. 86 al.2 din OUG.195/2002 modific. cu aplic.art. 41 al.2 C.p., art. 321 al.1 C.p., art. 87 al.5 din OUG.195/2002 modific., art. 85 al.4 din OUG.195/2002 modific., toate cu aplic.art. 33 lit.a C.p.;
CONSTAT ŞI EXPUN URMăTOARELE :
La data de 15.05.2007 partea vătămată Chisalom Petrică a sesizat organele de poliţie ale oraşului Horezu, despre faptul că, în seara zilei de 28.04.2007 în discoteca „Minerul Berbeşti” a fost lovit cu pumnii şi cu o sticlă de către Meilă Cristian.
La data de 26.08.2006 Poliţia oraşului Berbeşti a fost sesizată de către partea vătămată Mogoanţă Iuliana despre faptul că, la aceeaşi dată a fost ameninţată şi lovită de către Meilă Cristian, iar la aceeaşi dată şi partea vătămată Păun Gheorghe Daniel a depus plângere arătând că a fost lovit violent de către acelaşi făptuitor rupându-i şi un dinte.
În ziua de 05.09.2006 partea vătămată Săpun Dumitru Adrian a depus plângere la Poliţia oraşului Horezu, arătând că, în noapte de 02/03.09.2006 în localul „Minerul Berbeşti” a fost lovit de către numitul Meilă Cristian cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat 8-9 zile timp de îngrijiri medicale.
La datele de 06.01.2007 şi 24.01.2007 cu ocazia unor controale efectuate pe linie de circulaţie numitul Meilă Cristian a fost depistat în timp ce conducea pe DJ.605 A, autoturismul proprietate personală având permisul de conducere suspendat.
În ziua de 18.02.2007 partea vătămată Ciulin Constantin Daniel a sesizat Poliţia oraşului Berbeşti, despre faptul că, în incinta Restaurantului „Minerul Berbeşti” a fost lovit de către numitul Meilă Cristian, şi la aceeaşi dată partea vătămată Lăutaru Vasile a depus plângere sesizând faptul că, aceeaşi persoană i-a distrus boxele de la staţia de amplificare din discotecă. La aceeaşi dată organele de poliţie ale oraşului Berbeşti, s-au sesizat din oficiu despre faptul că, aceeaşi persoană a condus autoturismul proprietate personală sub influenţa alcoolului, ocazie cu care acesta a refuzat să i se recolteze probe biologice.
Iar la data de 11.04.2007 partea vătămată Poenaru Maria a sesizat Poliţia oraşului Berbeşti despre faptul că, în data de 09.04.2007 a fost lovită de către numitul Meilă Cristian.
În data de 16.04.2007 Poliţia oraşului Berbeşti s-a sesizat din oficiu despre faptul că, la aceeaşi dată Meilă Cristian a produs un accident rutier cu autoturismul său marca ALFA ROMEO lovind un alt autoturism Dacia 1310, după care a părăsit locul accidentului.
Probele care au fost administrate în cauză, au stabilit în fapt, următoarele :
1. În seara zilei de 28.04.2007 în discoteca „Minerul Berbeşti” învinuitul Meilă Cristian a lovit cu pumnii şi cu o sticlă pe partea vătămată Chisalom Petrică sub motivul că nu a acceptat să-i dea acestuia pălăria sa, partea vătămată rămânând în stare de inconştienţă, incidentul fiind observat de către martorii Chisalom Nicolae, Nidin Ştefania Mădălina şi Lăutaru Petre.
2. În noaptea de 25/26.08.2006 în barul „Minerul Berbeşti” în timp ce era de serviciu partea vătămată Mogoanţă Iuliana l-a observat pe învinuitul Meilă Cristian în timp ce a luat un cuţit şi l-a pus la curea şi în timp ce colega sa a încercat să-i ia cuţitul a fost împinsă şi ameninţată de către învinuit, după care a ieşit pe terasa localului părăsind locul, deplasându-se la autoturismul acestuia . În conflict a intervenit martorul ├×ugneanu Aurelian de faţă fiind şi organele de poliţie care au aplanat conflictul, după care în jurul orelor 5,00 dimineaţa învinuitul a revenit în bar, ameninţând-o pe partea vătămată Mogoanţă Iuliana acesta şi-a luat ţigări şi băutură după tejgheaua barului şi în momentul în care a fost atenţionat de partea vătămată să nu facă acest lucru, celei dintâi fiindu-i teamă de el, acesta a tras-o de păr.
3. În dimineaţa zilei de 25/26.08.2006 în timp ce partea vătămată Păun Gheorghe Daniel se întorcea cu autoturismul proprietate personală în oraşul Berbeşti în zona blocurilor i-a fost lovit autovehiculul pe care îl conducerea cu un obiect contondent posibil sticlă în partea din spate a maşinii, acesta a oprit întorcându-se în locul unde s-a întâmplat evenimentul în faţa barului”SC.Tărâia SRL:”. Învinuitul Meilă Cristian purta în mână un cuţit pe care îl luase din barul „SC.Tărâia SRL.” de la martora Gheorghiţă Vasilica Simona care se afla în bucătăria barului şi cu care ameninţa persoanele de faţă, partea vătămată a încercat să poarte discuţii însă acesta însă a refuzat, şi l-a lovit cu pumnul în zona feţei rupându-i un dinte. La conflict au fost de faţă tatăl învinuitului Meilă Cristian şi martorii Amzuloiu Gabriel şi Giuga Gheorghe-Claudiu.
Din Raportul de constatare medico-legală nr. 838/R/736 din 28.08.2006 a SJML.Vâlcea din cadrul Spitalul Judeţean Vâlcea, rezultă că, partea vătămată Păun Gheorghe Daniel prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu un corp dur, care necesită 10-12 zile timp de îngrijiri medicale, leziunile traumatice suferite nu i-au pus în primejdie viaţa victimei şi nu rămâne cu infirmităţi sau invalidităţi post-traumatice permanente, pierderea post-traumatică a dintelui 11 nu reprezintă sluţire ci numai un prejudiciu estetic funcţional, parţial şi temporar ce poate fi remediat printr-o lucrare dentară de protezare.
Şi practica judiciară în materie arată că, lipsa unui dinte din faţă nu constituie sluţire în sensul legii penale.
4. În seara zilei de 02.09.2006 partea vătămată Săpun Dumitru Adrian a mers la discoteca din oraşul Berbeşti a intrat în localul „Minerul „ şi aici a cunoscut-o pe Ionescu Aurelia verişoara învinuitului Meilă Cristian căreia i-a făcut propuneri indecente , iar cel din urmă supărat de acest lucru l-a lovit cu pumnii în zona feţei şi l-a scos afară din discotecă pe partea vătămată, de faţă fiind martorul Badea Claudiu Gheorghe.
Din Certificatul medico-legal nr. C/1165//04.09.2006 al SJLM.Vâlcea rezultă că, partea vătămată Săpun Dumitru Adrian prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure care necesită 8-9 zile timp de îngrijiri medicale pentru vindecare.
5. În data de 24.12.2006 în jurul orelor 14,00 învinuitul Meilă Cristian a fost depistat de organele de poliţie în timp ce conducea autoturismul proprietate personală cu nr. de înmatriculare VL.57.NLU pe DJ.605A pe raza oraşului Berbeşti şi în timp ce încerca să depăşească autoturismul condus de Albeanu Felix i-a barat drumul şi a scos un spray lacrimogen după care l-a lovit.
6. Şi în data de 06.01.2007 învinuitul Meilă Cristian a condus autoturismul marca Dacia 1300 cu nr. de înmatriculare VL.57.NLU pe DJ.605A de la locuinţa martorei Popescu Elena Simona din oraşul Berbeşti până la locuinţa lui Gârlă Mihai pe o distanţă de aproximativ 4 km. având permisul de conducere suspendat, deoarece la data de 03.12.2006 permisul de conducere fusese ridicat de către organele de poliţie ale oraşului Berbeşti la data de 03.12.2006 întrucât condusese autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice.
Din adresa nr.140/95 din 31.01.2007 a I.P.J.Vâlcea Serviciul Poliţiei Rutiere rezultă că la data de 03.12.2006 permisul de conducere al învinuitului Meilă Cristian a fost reţinut în vederea suspendării pe 90 de zile pentru art. 102 al.3 lit.a din OUG.195/2002 republicată de către IPJ.Gorj- Serviciul Poliţiei Rutiere Gorj.
7. La data de 17.02.2007 învinuitul Meilă Cristian a mers la discoteca „Minerul” din oraşul Berbeşti cu maşina proprietate personală marca OPEL ASTRA, unde s-a întâlnit cu mai mulţi prieteni, rămânând până a doua zi în discotecă, respectiv 18.02.2007 a dansat pe mese întrucât era sub influenţa băuturilor alcoolice şi observând mai mulţi băieţi din Stroeşti pe care nu-i cunoştea s-a hotărât să se certe cu aceştia, luând o sticlă de vin şi l-a lovit pe partea vătămată Ciulin Constantin Daniel.
Din Raportul de Constatare medico-legală nr. 187/E/165 din 2007 al SJML.Vâlcea rezultă că, partea vătămată Ciulin Constantin Daniel prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure, necesitând
8-10 zile timp de îngrijiri medicale, leziunile traumatice suferite nu i-au pus în primejdie viaţa şi nu rămâne cu infirmităţi sau invalidităţi post-traumatice.
În aceeaşi noapte învinuitul a provocat scandal în discotecă distrugând o boxă cu 4 difuzoare, organele de poliţie intervenind în momentul în care patronul discotecii a solicitat acest lucru, acesta fiind condus la sediul poliţiei pentru a da explicaţii cu privire la evenimentul care a avut loc în discotecă. După ce a plecat de la sediul poliţiei în dimineaţa zilei de 18.02.2007 în jurul orelor 6,30 a mers în parcare pentru a porni autoturismul proprietate personală marca OPEL ASTRA cu nr. de înmatriculare 881.DJF.78 încercând să pornească autoturismul, însă nu a reuşit acest lucru , a ridicat capota de la motor şi a dat foc cu bricheta, organele de poliţie intervenind la stingerea focului declanşat . Apoi, organele de poliţie i-au solicitat învinuitului să-i însoţească la Spitalul Sineşti în vederea recoltării probelor biologice însă acesta a refuzat recoltarea probelor.
8. În ziua de 09.04.2007 în jurul orelor 4,00 în barul S.C.C.C. SA.Berbeşti învinuitul Meilă Cristian după ce i-a adresat expresii vulgare şi injurii părţii vătămate Poienaru Maria a lovit-o în zona feţei cu tava care o avea în mână partea vătămată, producându-i leziuni traumatice la nivelul feţei.
Din Certificatul Medico-Legal nr. C/443/10.04.2007 rezultă că partea vătămată Poienaru Maria a suferit leziuni traumatice care au necesitat 7-8 zile timp de îngrijiri medicale care s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure.
9. La data de 06.04.2007 învinuitul Meilă Cristian a fost identificat de către Poliţia oraşului Berbeşti în timp ce conducea autoturismul marca ALFA ROMEO cu nr. de înmatriculare VAD.96889, care a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu avarierea autoturismului marca Dacia 1300 cu nr. de înmatriculare VL.O5.DSK. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul condus de către învinuitul Meilă Cristian avea numerele de înmatriculare expirate neavând drept de circulaţie în România, iar acesta avea permisul de conducere suspendat.
Martorul Maşo Constantin Bogdan care cumpărase autoturismul de la numitul Codrescu Dan din comuna Mateeşti l-a vândut învinuitului şi i-a adus la cunoştinţă că autovehiculul are numerele de înmatriculare expirate, însă învinuitul Meilă Cristian nu a ţinut cont de acest lucru punându-l în circulaţie.
Potrivit adresei nr. 141308 a Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea învinuitul Meilă Cristian a avut permisul suspendat din data de 03.12.2006 până în data de 05.06.2007.
Faptele expuse mai sus, întrunesc în drept elementele constitutive ale infracţiunilor prev. de art. 180 al.2 C.p. cu aplic.art.41 al.2 C.p., art. 180 al.1 C.p., art. 193 C.p., art. 1 pct.1 din Leg.61/1991, art. 86 al.2 din OUG.95/2002 republic. cu aplic.art. 41 al.2 C.p. toate cu aplic.art. 33 lit.a C.p., art. 180 al.2 C.p.cu aplic.art. 41 al.2 C.p., art. 217 al.1 C.p., art. 86 al.2 din OUG.195/2002 modific. cu aplic.art. 41 al.2 C.p., art. 321 al.1 C.p., art. 87 al.5 din OUG.195/2002 modific., art. 85 al.4 din OUG.195/2002 modific., toate cu aplic.art. 33 lit.a C.p. şi sunt dovedite cu, plângerile şi declaraţiile părţilor vătămate, declaraţiile martorilor, actele medico-legale, adresele oficiale ale Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ.Vâlcea şi declaraţiile învinuitului.
În ceea ce priveşte fapta prevăzută de art. 87 al.5 din OUG.195/2002 modific. comisă de către învinuitul Meilă Cristian la data de 18.02.2007 se va dispune scoaterea de sub urmărirea penală potrivit disp.art. 10 al.1 lit.b C.p.p. întrucât, fapta nu este prevăzută de legea penală acesta fiind condus la Spitalul Sineşti care potrivit Ordinului nr. 376/2006 emis de ministerul Sănătăţii cu privire la Normele Medologice privind prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii intoxicaţiei etilice şi a stării de influenţă a produselor ori substanţelor stupefiante sau a medicamentelor cu efecte similare acestora asupra comportamentului conducătorilor de autovehicule şi tramvaie, nu poate realiza această operaţiune întrucât încalcă principiul legalităţii probelor prevăzute de art. 64 al.2 din C.p.p.
În plângerea părţii vătămate Păun Gheorghe Daniel şi Mogoantă Iuliana pentru fapta de lovire şi ameninţare comise în data de 25/26.08.2006 urmează a se dispune încetarea urmăririi penale potrivit disp.art. 10 al.1 lit.h C.p.p., întrucât părţile s-au împăcat.
În cauză acţiunea penală urmează a fi pusă în mişcare prin prezentul rechizitoriu.
Din extrasul fişei de cazier judiciar rezultă că inculpatul Meilă Cristian nu posedă antecedente penale.
Văzând disp.art. 262 pct.1 lit.a C.p.p., art. 249 C.p.p., art.11 lit. b şi art. 10 lit.b,h C.p.p.;
D I S P U N :

1. Punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a inculpatului:

MEILă CRISTIAN fiul lui Florea şi Gheorghiţa, născut la data de 02.05.1985 în oraşul Alexandria, Judeţul Teleorman, domiciliat în oraşul Berbeşti, Bl.A30, sc.A, ap.6, Jud. Vâlcea, studii 12 clase, necăsătorit, fără ocupaţie, stagiul militar satisfăcut, fără antecedente penale, CNP. 1850502340473;
- pentru infr.prev. de art. 180 al.2 C.p. cu aplic. art. 1 pct. 1 din Leg.61/1991modific., art. 180 al.1 C.p., art. 86 al.2 din OUG.195/2002 republic., cu aplic.art. 41 al.2 C.p. , art. 180 al.2 C.p. , art. 321 al.1 C.p. , art. 217 al.1 C.p., art. 85 al.2 din OUG.195/2002 modific. toate cu aplic. art.33 lit.a C.p.
2. Scoaterea de sub urmărirea penală faţă de inculpatul Meilă Cristian pentru săv.infr.prev. de art. 87 al.5 din OUG.195/2002 potrivit disp.art. 10 lit.f C.p.p.
3. Încetarea urmăririi penale faţă de inculpatul Meilă Cristian pentru săv.infr.prev. de art. 180 al.2 C.p. faţă de partea vătămată păun Gheorghe Daniel, art. 180 al.1 C.p.şi art. 193 C.p. faţă de partea vătămată Mogoantă Iuliana potrivit disp.art. 10 lit.h C.p.p.
4. Neînceperea urmăririi penale faţă de inculpatul Meilă Cristian pentru săv.infr.prev. de art. 180 al.1 C.p.şi art. 193 C.p. faţă de partea vătămată Albeanu Felix potrivit disp.art. 10 lit.f C.p.p.
Conform art. 264 C.p.p. dosarul se înaintează Judecătoriei Horezu, urmând a fi citaţi:
INCULPAT: Meilă Fl.Cristian oraşul Berbeşti, Bl. A30, sc.A, ap.6, jud.Vâlcea;
PăR├×I
VăTăMATE: Săpun Dumitru Adrian com. Mateeşti, sat. Turceşti, jud. Vâlcea;

* Albeanu N.Felix - comuna Alunu, jud. Vâlcea;
* Ciulin C.Daniel - comuna Stroeşti, jud. Vâlcea;
* Lăutaru V.Vasile - comuna Mateeşti, sat. Greci, jud. Vâlcea;
* Poenaru C.Maria - oraşul Berbeşti, sat. Tg.Gânguleşti, jud. Vl.;

MARTORI : - Amzuloiu Gh.Gabriel ? com. Mateeşti, sat.Turceşti, jud. Vâlcea;
- Giuga Gheorghe Claudiu - - ? ?
- Gheorghiţă Vasilica Simona ? com.Mateeşti, jud. Vâlcea;
- Mogoantă I.Iuliana - com.Berbeşti, sat.Dămţeni,jud. Vl.;
- Badea C.Claudiu Gheorghe - or. Berbeşti, Bl.A9, sc.B,et.3,ap.8
Jud. Vâlcea;

* Ionescu D.Aurelia - or.Berbeşti, sat.Dealul Aluniş, jud.Vâlcea;
* Albeanu Gh.Elena Corina - com.Alunu, sat.Igoiu,jud. Vâlcea;
* Popescu C.Elena Simona - com.Berbeşti, Bl.A25,sc.A,ap.5
* Popescu I.-Maria - ?-
* Nica A.Aurel - or. Berbeşti, sat.Roşioara, jud. Vâlcea;
* Butoi I.Constantin - com.Stroeşti,sat.Obroceşti,jud. Vâlcea;
* Dichel Şt.Cristian - ? ?
* Purcariu D.Petre - or.Berbeşti, sat.Dealul Aluniş,jud. Vl.;
* Tolfea T.Emil - com.Mateeşti, jud.Vâlcea;
* Lazăr I.Ionuţ Bogdan -or.Berbeşti, sat.Tg.Gânguleşti,jud. Vl.;
* Dănescu I.Maria - or.Berbeşti, sat.Dealul Aluniş,jud.Vl.;
* Maşo Gh.Constantin Bogdan ? - ? ?
* Pătroi P.Larisa Elena - com.Mateeşti, jud. Vâlcea;
* Florica T.Gheorghe - or.Berbeşti, Bl.A16,sc.A,et.1,ap.7,jud.Vl.;

ALTE
DATE: - Inculpatului i-a fost prezentat materialul de urmărire penală.
-Se stabilesc cheltuieli judiciare în sumă de 100 de lei care vor fi
suportate de inculpatul Meilă Cristian.
P R O C U R O R,
L. Dumitraşcu

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Primăriţa din Runcu a fost victima unor mizerabili
(Administratie)La Ramnicu Valcea lansările electorale debuteaz...
(Ancheta)Procesul senatorului Popescu – amânat pen...
(Actualitate)VV şi VV nu sunt tari pe WWW
(Announcements)Sparele si Soparle
(Ancheta)Justiţia funcţionează doar pentru proşti
(Impact)Poliţia Rutieră Valcea a fost manipulată de pre...
(Finante)Finanţele vând curse de şoareci
(Fapt divers)Accident produs de un poliţist în timpul servic...
(Administratie) Mihăeştiul are primarul pe care îl merită
(Administratie)Mateeşti: A opta familie – aproape de eva...
(Politica)2008 - Anul Schimbării
(Politica)Dumitru Persu pune haina de cameleon
(Actualitate)Calculatoarele de la ASE Bucureşti ajung la ele...
(Editorial)Cui convin anticipatele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe