Sparle si Soaprle

miercuri, 20 februarie 2008

Sparle si Soaprle

 • Fiul unei funcţionare din Consiliul Judeţean, pe care unii colegi din presă au poreclit-o după un celebru personaj dintr-un desen animat, are o firmă căpuşă pe care mumă-sa o foloseşte pentru a căpuşa administraţii locale. Vom cere în curând public o anchetă.

• Procuratura are timp să cheme la declaraţii frecvent ziarişti reclamaţi penal pentru calomnie sau insultă dar nu are timp să finalizeze dosarele unui demon din Berbeşti. Haimanaua a ajuns să bată judecători din Târgu Jiu şi poliţişti vâlceni. În curând un „comando“ se va deplasa din zonă şi îi va administra o lecţie corporală derbedeului. Sperăm ca poliţia să fie la fel de indulgentă cu executanţii operaţiunii. La fel cum au fost de ani buni cu Meilă.

• Braconierul din Poliţie şi-a aranjat ploile. Nu va fi sancţionat pentru că…este nevoie pe mese de vânat. Halal lege, barbară socoteală!

• Tudor Iosifaru, cunoscut jurnalist vâlcean şi preşedinte al Asociaţiei Grupul Contra a declarat recent la o chermeză că îl va acţiona în judecată pe primarul Gutău.

• Colegilor din presă cărora li se pare că Ion Nicolae va plăti prea puţin (7000 de euro) pentru o concesiune de 16 mp le sugerăm să verifice cât plătesc concesiune societăţile care administrează cîrciumile de pe terasa centrală ( Ariel - Parcul „Mircia cel Bătrân“ şi terasa deschisă vara, la care este asociat şi fiul preşedintelui Consiliului Judeţean).

• Societatea Parcomat va fi vândută în curând unei firme aparţinând omului de afaceri Silviu Prigoană. Noii patroni vor încerca să recupereze pe cale judiciară pierderile pe care Parcomat le înregistrează ca urmare a nerespectării contractului de concesionare de către Primărie.

• Ciudat cum localul pe care unii l-au „ atribuit” ca fiind vicepreşedintelui Monceanu este plin mai tot timpul de membri ai PDL. Mulţi dintre ei stau dealtfel prin cîrciumi mai tot timpul.

• Un liberal marcant va face o surpriză de proporţii adversarilor săi politici şi personali. Când se va produce surpriza vom reveni cu amănunte!

• Autoturismul unui înalt funcţionar este văzut din ce în ce mai des în faţa casei presupusei sale amante. Nu e vorba de o relaţie extraconjugală pasională. Peste drum de Viorica stă o tipesă a cărei firme beneficiază frecvent de fel de fel de facilităţi. Doamna lucrează cu firme din Asia. Ştim tot dar…păstrăm cireaşa pentru mai târziu!

• Unul dintre şefii poliţiei vâlcene le dă „neaţa“ săptămânal unor interlopi locali, cu care are în derulare mai multe afaceri.

Alte stiri din editia curenta:

(Impact)Derbedeul Meilă terorizează Berbeştiul
(Fapt divers)Copil abandonat pe scara unui bloc
(Reportaj)Fenomenul Mateeşti se poate muta la Muereasca
(Sparle si soparle)Sparle si Soaprle
(Editorial)Coşmarul întreţinerii
(Administratie)Bărbăteştiul este o comună europeană sub admini...
(Administratie)Horezu se modernizează sub conducerea inginerul...
(Administratie)Drumuri ecologice la Măldăreşti
(Politica)Învatamintele independentei provinciei Kosovo
(Sport)ETO Gyor şi Hypo Viena conduc în grupele Ligii ...
(Fapt divers)Trei urmăriţi internaţional din Vâlcea, aduşi î...
(Editorial) Taxa pe taxă…
(Actualitate)30 de camere video – cu ochii pe vâlceni
(Actualitate)Internet cu programare pentru pensionari
(Administratie)Despăgubiri pentru sinistraţii de la Mateeşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe