Deputatul Emilian Frâncu ajută Autoritatea de Sănătatea Publică

miercuri, 20 februarie 2008

Deputatul Emilian Frâncu ajută Autoritatea de Sănătatea Publică

Deputatul Emilian Frâncu a adresat recent o interpelare ministrului Sănătăţii Publice, Gheorghe Eugen Nicolăescu, ministrul Sănătăţii Publice privitoare la: „Posibilitatea obţinerii de fonduri pentru Autoritatea de Sănătate Publică Vâlcea în vederea construirii unei spaţiu necesar depozitării medicamentelor şi celorlalte materiale sanitare“. Redăm integral conţinutul documentului:

„Autoritatea de Sănătatea Publică Vâlcea va funcţiona începând cu luna aprilie 2008 într-o nouă locaţie, unde din păcate nu se poate amenaja un spaţiu pentru depozitarea medicamentelor şi a altor materiale sanitare necesare derulării programelor naţionale de sănătate. La cabinetul meu parlamentar am primit un memoriu din partea directorului executiv al Autorităţii de Sănătate Publică Vâlcea, dr. Adriana Gheniţă, în care mi se cerea sprijinul în vederea construirii şi amenajării unui spaţiu cu destinaţie de magazie, prevăzut cu instalaţii electrice, de încălzire şi de supraveghere împotriva incendiului şi efracţiei, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la 170 000 lei.

Deoarece instituţia nu are prevăzută această sumă de bani în fila de buget pe anul 2008, vă rog, domnule ministru, să îmi comunicaţi în ce măsură puteţi sprijini Autoritatea de Sănătate Publică Vâlcea în obţinerea de fonduri necesare construirii unei magazii pentru depozitarea medicamentelor.“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe