De ziua lui, Emilian Frâncu a primit titlul de: Deputat Profesionist

duminică, 17 februarie 2008

De ziua lui, Emilian Frâncu a primit titlul de „Deputat Profesionist”

 Joi, 14 februarie, la Hotel Alutus din Râmnicu Vâlcea, în prezenţa unei asistenţe numeroase, a avut loc Ediţia a X -a a Galei Premiilor Fundaţiei Culturale „Vâlcea 1” în domeniul culturii pentru anul 2007. Preşedintele Fundaţiei Culturale „Vâlcea 1” este deputatul Emilian Frâncu.

În cadrul festivităţii au fost decernate următoarele premii de excelenţă: Premiul de excelenţă „Petre Bardaşu” pentru cultivarea interesului privind istoria neamului şi ştiinţele istorice; Premiul de excelenţă “Dragoş Vrânceanu” pentru literatură; Premiul de excelenţă “Goange Marinescu” pentru artele spectacolului -secţiunea teatru; Premiul de excelenţă “Ion Dumitrescu” pentru artele spectacolului -secţiunea muzică şi dans; Premiile de excelenţă “Constantin Iliescu” pentru arte plastice.

De asemenea, au fost acordate diplome de excelenţă unor personalităţi vâlcene . Pentru că era şi ziua de nume a deputatului liberal, pe care îl cheamă şi Valentin , şi pentru că pe 13 februarie acesta împlinise 52 de ani „Ziarul de Vâlea” şi Revista „Profesioniştii” i-au acordat domnului Emilian Valentin Frâncu titlul şi diploma de „Deputat Profesionist” pentru excepţionala activitate din mandatul actual de parlamentar.

Reamintim că preşedintele liberalilor vâlceni ocupă, conform statisticilor Camerei Deputaţilor, una din primele trei poziţii la: prezenţă la vot, proiecte de legi iniţiate, interpelări, declaraţii politice, iniţiative iar Biserica Ortodoxă îi datorează mult fiind parlamentarul care a contribuit semnificativ în ultimii trei ani la repararea, refacerea şi construirea de lăcaşuri de cult din Vâlcea.

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe