Sparle si Soparle

miercuri, 6 februarie 2008

Sparle si Soparle

• Dogăroiu Cosmin, poştaşul comunei Mihăeşti este membru PSD. Partidul, se pare, i-a dat şansa să se lanseze în învolburata mare a politicii. Acesta a întocmit tabele nominale cu semnături pentru a avea o evidenţă clară cu numărul de voturi ce urmează să le primească de la fiecare familie în timpul alegerilor.

Poştaşul ne-a relatat telefonic că nu râvneşte la performanţa „bravului“ său coleg de breaslă, fostul poştaş şi primar al comunei Mihăeşti, Mircea Dicu. Acesta se pare, este mai modest mulţumindu-se doar cu funcţia de consilier. Poştaşul politician a ţinut să mai precizeze că nu a folosit datele personale ale cetăţenilor comunei în afara interesului profesional făcându-le publice fără acordul acestora, şi că de asemenea, activitatea politică a prestat-o în afara orelor de serviciu.

Cosmin, pregăteşte-te, ţie şi altora ca tine este posibil să vă dovedim contrariul, bineînţeles cu martori! Ştim, acum după ce actualul primar împreună cu echipa sa au ridicat nivelul de trai în comună, mulţi vor fi doritori de funcţii de consilieri sau primari. Alegătorii bineînţeles, îl vor vota tot pe cel care le-a fost alături şi i-a ajutat la greu.

Mai mulţi oameni din zonă ne-au spus că poştaşul le-a cerut explicit să voteze cu PSD pentru a nu-şi pierde pensiile. Vom cerceta şi această informaţie. Mai ales că în Vâlcea există cel puţin 5 poştaşi care vor să ajungă consilieri locali şi care pot să îşi facă campanie în afara limitelor legale.

• Mai multe surse de informare susţin că un domeniu interesant, care merită studiat de noi şi de concurenţa noastră este cel, prin care, diferite societăţi comerciale încasează sume frumuşele din administraţiile locale pentru servicii a căror calitate şi eficienţă sunt foarte greu de verificat. Cum ar fi de exemplu deratizările! Vom verifica.

• PNL pare a fi organizaţia, care va câştiga alegerile anul acesta în cel de-al doilea municipiu al judeţului. Organizaţia din Drăgăşani s-a întărit şi prin cooptarea cunoscutului profesor Binişor, fost candidat al PSD, la primărie.

• Preşedintele Filialei Vâlcea a Corpului Naţional al Poliţiştilor a uitat să îşi treacă în declaraţia de avere de pe site-ul Inspectoratului autoturismul marca Audi. Sau poate nu a uitat, şi maşina este a vreunei societăţi comerciale? Iar vila aia mare are doar 150 de mp, domnule comisar? Ne îndoim!

Alte stiri din editia curenta:

(Impact)Şeful de post Mircea Chituc a fost prins în fla...
(Actualitate)VTV – Râmnicu Vâlcea, cea mai modernă tel...
(Impact)Bolnavii de la Călimăneşti spun că nu vor supra...
(Actualitate)Oltchim şi-a vândut 1,3% din active pentru 24,4...
(Editorial)Câlea, Persu şi… caii morţi
(Impact)PD-L intră cu forţa în presa locală
(Administratie)Primarul Stănică se ţine de cuvânt: Apa a ajuns...
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Actualitate)Ziarul de Vâlcea este lider pe piaţa locală
(Impact)Acţiunile DNA fac curăţenie în Poliţie
(Politica)Primarul Mircia Gutău criticat de PSD
(Sport)Tadici vrea arbitri străini la meciurile cu Bai...
(Administratie)Propunerea de buget local pentru anul 2008 din ...
(Administratie)Vicepimarul Dicu se implică în salubrizarea Râm...
(Actualitate)Sanitas renunţa la greva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe