Firmele deputatului Becşenescu, executate silit de Finanţe

duminică, 3 februarie 2008

Firmele deputatului Becşenescu, executate silit de Finanţe

 Afacerile deputatului miliardar Dumitru Becşenescu încep să se clatine din ce în ce mai serios. Ziarul nostru a scris cu ceva timp în urmă despre dificultăţile financiare ale firmelor, care au denumirea Antares în componenţă, toate aparţinând parlamentarului vâlcean. Becşenescu trece printr-o perioadă evidentă de declin financiar, având probleme chiar în a-şi achita ratele la creditele luate din băncile vâlcene.

Mai jos redăm în totalitate un anunţ privitor la o licitaţie publică pentru vânzarea bunurilor mobile sechestrate aparţinând debitorului S.C. ANTARES MANAGEMENT SRL postat pe pagina de internet a Finanţelor Publice Vâlcea. De asemenea, debite importante către Finanţe are şi Uzina Mecanică Băbeni, care a „beneficiat“ de un management dezastruos în ultimii ani.

Şi firma de distribuţie a presei SC VENTURA SRL are serioase probleme cu Finanţele. Ne miră acest lucru, ştiind faptul că această societatea a încasat ani buni bani din vânzarea anumitor ziare vâlcene fără a le achita firmelor editoare contravaloarea ziarelor.

Maşinile Antares scoase la mezat

Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului Rm.Vâlcea-Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice, cu sediul în Rm. Vâlcea, str.General Magheru, nr.17, în temeiul art. 158 din O.G. nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, face cunoscut că în data de 23.01.2008, orele 10.00, în localitatea Rm. Vâlcea, str.General Magheru, nr. 17, se va ţine licitaţie publică pentru vânzarea bunurilor mobile sechestrate aparţinând debitorului S.C. ANTARES MANAGEMENT S.R.L. cu sediul în Rm.Vâlcea , str. Matei Basarab nr. 44, Bl. 106, sc A ap.3 Jud. Valcea, cod fiscal 5834325 în dosarul de executare nr. A 1119, preţurile de pornire a licitaţiei pentru acestea ( exclusiv T.V.A.)

Sunt: autoturism VW Bora 1J cu număr de înmatriculare VL.93.ANT, an fabricaţie 2003, gri metalizat, 1896 cmc, nr. de identificare WVWZZZ1JZ3W537932 - 22.866 RON; autoturism VW Bora 1J cu număr de înmatriculare VL.29.ANT, an fabricaţie 2002, gri metalizat , 1896 cmc , nr. de identificare WVWZZZ1JZ3W366712- 18.293 RON; autoturism SKODA OCTAVIA cu număr de înmatriculare VL .70.ANT, an fabricaţie 1998, granit metalizat, nr. de identificare TMBZZZ1U4W2100442 - 4.573 RON. Asupra bunurilor, care fac obiectul publicaţiei de vânzare nu sunt înregistrate privilegii ale altor creditori.

Invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înştiinţeze despre aceasta organul de executare,inainte de data stabilita pentru licitatie.

Cei interesati in cumpararea bunurilor sunt invitati sa prezinte,pana in ziua precedenta termenului de licitatie:ofertele de cumparare insotite de certificatele fiscale din care sa rezulte ca nu au datorii la bugetul local si bugetul general al statului (bugetul asigurarilor sociale de stat, somaj, bugetul asigurarilor sociale de sanatate si bugetul de stat), dovada depunerii taxei de participare reprezentand 10% din pretul de pornire al licitatiei , imputernicirea persoanei care il reprezinta pe ofertant, pentru persoanele juridice - copie de pe certificatul unic de inregistrare eliberat de O.R.C., pentru persoanele fizice- copie de pe actul de identitate.

Pe baza documentelor solicitate ofertantii urmeaza sa se prezinte la data stabilita pentru licitatie la locul fixat in acest scop.

Relatii suplimentare la telefon 0250/737777, interior 2083.

Uzina Mecanică Băbeni, management dezastruos

ANAF-Directia Generala a Finantelor Publice a judetului Valcea-Administratia Finantelor Publice a orasului Babeni in temeiul art. 162 alin. (1) din O.G. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, în ziua de 12.02.2008, orele 10, în localitatea Băbeni, str. Dragoş Vrânceanu, BL. A5, Parter, organizeaza licitaţie publică, în dosarul de executare nr. 1/2005, pentru vânzarea ansamblului de bunuri imobile, proprietate a debitorului SC UZINA MECANICă SA cu domiciliul fiscal în localitatea Băbeni, str. Uzinei, nr. 1, judeţul Vâlcea, CUI 14363324: clădire - cantină cu suprafaţa desfăşurată de 1.635 mp; platformă betonată, cu suprafaţa construită de 1.440 mp; teren în suprafaţă de 4.316 mp.

Ansamblul bunurilor imobile este situat în localitatea Băbeni, str. Uzinei, nr. 1, preţ de evaluare/de pornire al licitaţiei, exclusiv TVA, 1.521.141 lei, astfel: clădire - cantină = 1.351.148 lei; platformă betonată (parcare) = 17.811 lei; teren = 152.182 lei.

Vânzarea ansamblului de bunuri imobile va fi efectuată doar în totalitate. Preţurile nu conţin TVA. Ansamblul de bunuri mai sus menţionat este grevat de următoarele sarcini intabulate:
Creditori sarcini: 1) SC Jacobs Trade Group SRL Bucureşti Ipotecă de rang I; 2) DGFP Vâlcea - AFP Băbeni - Ipotecă de rang II. Invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestui bun să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare.

Cei interesaţi sunt invitaţi să prezinte, până în ziua precedentă termenului de vânzare: oferte de cumpărare; dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; dovada emisă de creditorii fiscali că nu au obligaţii fiscale restante, urmând să se prezinte la data stabilită pentru vânzare şi la locul fixat în acest scop.

Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecătorească competentă, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţă, în conformitate cu prevederile art. 172 - 173 din O.G. 92/2003, republicată.
Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul nostru sau la telefon numărul 0250/765570

├×eparii de la Ventura, în atenţia Fiscului

Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului Rm.Valcea-Serviciul Colectare si Executare Silita Persoane Juridice, cu sediul in Rm. Valcea, str.General Magheru, nr.17, in temeiul art. 162 din O.G. nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, face cunoscut ca in data de 23.01.2008, orele 10.00, in loc. Rm. Valcea, str.General Magheru, nr. 17, se va tine licitatie publica pentru vanzarea bunurilor mobile sechestrate apartinind debitorului S.C. Ventura S.R.L. cu sediul in Rm. Valcea, str. Tineretului , nr. 10, bloc B5, sc. C, ap.13, Jud. Valcea, cod fiscal 2534889 in dosarul de executare nr.V 52, preturile de pornire a licitatiei pentru acestea sunt: chiosc destinatie comerciala, cu suprafata construita de 25,20 mp, an constructie 1987, zidarie din caramida, fundatie din beton, situat in RmValcea, str. Mr. V.Popescu, zona peronului garii 11.981 lei fara TVA; camion marca Daewoo, nr de inmatriculare VL-06-EMP, stare de degradare avansata (caroserie cu portiuni corodate, vopsea exfoliata, sistem de semnalizare deteriorat, habitaclu degradat) 1.850 lei fara TVA.
Asupra bunurilor care fac obiectul anuntului de licitatie nu sunt inregistrate privilegii ale altor creditori.
Invitam pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sa instiinteze despre aceasta organul de executare,inainte de data stabilita pentru licitatie.
Cei interesati in cumpararea bunurilor sunt invitati sa prezinte,pana in ziua precedenta termenului de licitatie :ofertele de cumparare insotite de certificatele fiscale din care sa rezulte ca nu au datorii la bugetul local si bugetul general al statului (bugetul asigurarilor sociale de stat, somaj, bugetul asigurarilor sociale de sanatate si bugetul de stat), dovada depunerii taxei de participare reprezentand 10% din pretul de pornire al licitatiei , imputernicirea persoanei care il reprezinta pe ofertant, pentru persoanele juridice - copie de pe certificatul unic de inregistrare eliberat de O.R.C., pentru persoanele fizice- copie de pe actul de identitate.
Pe baza documentelor solicitate ofertantii urmeaza sa se prezinte la data stabilita pentru licitatie la locul fixat in acest scop.
Relatii suplimentare la telefon 0250/737777, interior 2104

Alte stiri din editia curenta:

(Impact)Criză în justiţia vâlceană
(Impact)Firmele deputatului Becşenescu, executate silit...
(Actualitate)Combinatul Oltchim va fi scos la privatizare
(Administratie)În Drăgăşani Doctorul Pavelescu se pregăteşte p...
(Fapt divers)Putem reclama poliţiştii
(Politica)Senatorul Mihail Popescu a refuzat postul de şe...
(Actualitate)Fonduri europene pentru învăţământul vâlcean
(Sport)Tadici e unul dintre cei mai buni tehnicieni di...
(Politica)La Olăneşti primarul nu va fi votat nici de col...
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Finante)Actualitatea fiscală: Obligaţii declarative ale...
(Actualitate)O firmă proaspăt înfiinţată în Prahova a prelua...
(Editorial)Ce se-ntîmplă la Poliţie
(Administratie)Lucrările la Centrul Expoziţional Seaca au intr...
(Fapt divers)Bani furaţi din altar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe