Sparle si Soparle

joi, 20 decembrie 2007

Sparle si Soparle

• Liderul sindical de la Oltchim, Nicolae Diculoiu, duce o viatã de huzur. În acest timp, multi dintre muncitorii, pe care-i reprezintã, de-abia îti mai pot achita facturile la utilitãti de la o lunã la alta. Surse sigure din interiorul combinatului ne-au confirmat faptul cã Diculoiu este membru în mai multe consilii de administratie ale firmelor, ce graviteazã în jurul Oltchimului, de unde încaseazã bani frumutei. Aceleati surse ne-au precizat cã „sindicalistul“ îti ridicã o vilã de mai mare frumusetea chiar în apropierea combinatului. Dar despre toate acestea veti putea citi pe-ndelete în luna ianuarie a anului 2008.

• Un primar din Tara Lovittei a pierdut oportunitatea de a crea 30-40 de locuri de muncã în comuna sa. Un om de afaceri dorea sã închirieze un spatiu al primãriei pentru a face o sectie de croitorie. Primarul l-a purtat de câteva luni pe drumuri, apoi nu i-a mai rãspuns la telefoane. În cele din urmã dezamãgit omul de afaceri ti-a fãcut sectia în altã localitate, de lângã Râmnic.

• Am trãit sã o vedem ti pe asta: politistul atomic care s-a fãcut de râs la o executare din Bujoreni legitimând ilegal ziaritti aflati în exercitarea profesiei ti care a permis unor infractori sã continue infractiunea (pentru cã încãlcarea unei decizii judecãtoretti este consideratã infractiune) a depus plângere împotriva jurnalittilor sustinând cã a fost calomniat. Mãi bãieticã, tu habar nu ai de legi si nu esti sub nici o formã profesionist! Nici nu are rost sã ne mai batem capul cu tine!

• Liberalul George Popolan se va afla joi în Bucuretti pentru a aduce microbuzul tcolar promis de deputatul Emilian Frâncu copiilor din Dãesti. Recent candidatul liberal la primãria Dãetti a intervenit personal pentru a rezolva ti situatia unor locuitori din satul Dãetti care erau disperati din cauza impractibilitãtii unui drum comunal.

• Detinem informatii cã primarul din Bujoreni, Alexandru Rotu, comite ilegalitãti pe bandã rulantã. Edilul a atribuit terenuri în zonã dupã cum l-a tãiat capul. Acesta a fost pe mânã ti cu un director de la Directia Silvicã Vâlcea, pe care, de altfel, l-a ti împroprietãrit cu teren pe malul Oltului, în apropierea Râmnicului. La începutul anului 2008 vom reveni cu o anchetã în serial, referitoare la modul în care au fost aplicate legile proprietãtii în Bujoreni.

• Persu, Litã ti Pîrvu vor sã ducã PSD Râmnicu Vâlcea la pierzanie. Altfel nu se explicã de ce acettia insistã într-un mod de-a dreptul suspect, ca perdantul Gigi Matei sã fie candidatul partidului la Primãria Râmnicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe