Sparle si Soparle

joi, 13 decembrie 2007

Sparle si Soparle

• În cele din urmă am înţeles de ce întârzie CNSAS să ne dea un răspuns la o solicitare vizând patronul unei publicaţii locale. Omul este încă activ şi despre „cadrele” active ale serviciilor de informaţii nu se dau informaţii presei. Cu atât mai puţin în cazul în care aceştia se află în concedii din interes de serviciu.

• Continuă să ne înjure şi să ne ameninţe cu bătaia un individ care are grave probleme de personalitate. Îi recomandăm să consulte un specialist de prestigiu şi ne oferim să plătim transportul până la Roman unde profesează soacra unui amic comun, o somitate în psihiatrie.

• Un alt amic de-al nostru, despre care am scris nu demult, om cu uniformă şi burtică, se ocupă printre altele cu protejarea braconierilor care bagă setcile în Olt. Undeva în apropierea Râmnicului.

• Doamna subprefect a primit ordin de la partid să rămână pe poziţii. Acesta este adevăratul motiv pentru care madam nu a acceptat generoasele oferte ale unor companii care doreau să o angajeze în speranţa că va veni la noul loc de muncă cu un vast portofoliu de clienţi.

•Doar 4000 de dolari şi-a depus recent pe card un coleg de breaslă înainte de a pleca peste mări şi ţări să vadă democraţia adevărată. Nu e rău dar banii erau mai corect cheltuiţi dacă i se dădeau unui prieten cu maşina distrusă doar pentru că a vrut să ajute o redacţie să-şi tipărească ziarul.

• Îi felicităm sincer pe colegii noştri de la „Arena“ că şi-au îndeplinit „pohta ce-au pohtit“ şi au de-acum două ziare într-unul. Ne bucurăm „pe bune“ de apariţia „Vâlceanului“. Ne întristează dispariţia „Arenei politice“. Şi pentru că suntem băieţi de treabă, recent am înregistrat noi la OSIM marca aceasta, iar începând cu luna ianuarie 2008 o vom reda publicului cititor. Până una, alta, băieţi rectificaţi trimiterea din prima pagină. Nu de alta, dar vă faceţi de KKO.

(Impact) Traian Dobrinescu s-a făcut de râs
(Politica) Declaraţiile de avere ale deputatului Ungureanu...
(Editorial) Avocatul Petre Ungureanu - Bebe, tu poţi ?
(Administratie) O nouă localitate pe harta judeţului
(Sparle si soparle) Sparle si Soparle
(Administratie) Curtea de Apel a decis: Rejudecarea procesului ...
(Impact) Isterie la Casa Judeţeană de Pensii
(Politica) Ion Tudor atrage atenţia
(Actualitate) „Seara de colinde“ a ajuns la ediţi...
(Administratie) Renga, primul prefect gentelman
(Administratie) Licitaţie pentru căminul de bătrâni
(Actualitate) Spectacol gratuit pentru copii
(Actualitate) Râmnicul – înfrăţit cu un oraş turcesc
(Politica) Liberalii acordă atenţie comunei Dăeşti
(Actualitate) Isterie la Casa Judeteana de Pensii Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe