Votati pentru progresul tarii si pentru binele dumneavoastra!

miercuri, 21 noiembrie 2007

Votati pentru progresul tarii si pentru binele dumneavoastra!

Peste cateva zile, cetatenii romani cu drept de vot sunt chemati in fata urnelor. Este pentru prima data in perioada postdecembrista cand trebuie sa ne alegem reprezentantii in Parlamentul Europei. Importanta politica a actiunii ii confera caracteristicile unui eveniment memorabil pentru destinul Romaniei. In perspectiva, intreaga dezvoltare a tarii noastre se va realiza in cadrul Uniunii Europene, unde se vor lua decizii cu adevarat istorice.

Pentru prima data romanii vor vota ca cetateni europeni, pentru un viitor european al tarii si al lor. Problema esentiala este pe cine trimitem sa ne reprezinte in Parlamentul European? Consider ca a sosit momentul sa lasam la o parte disputele si ambitiile politicianiste si sa punem mai presus de orice calitatea viitorilor europarlamentari, capacitatea lor de a sluji cu demnitate si responsabilitate interesele majore ale romanilor, care isi doresc un viitor mai bun pentru ei si pentru copiii lor.

Toti romanii cunosc ca guvernul PSD a negociat, uneori in conditii dificile , dar in mod competent, toate capitolele de aderare, ceea ce a permis ulterior intrarea tarii in Uniunea Europeana. De aceea, am convingerea ca reprezentantii acestui partid sunt cei mai indreptatiti sa continue opera de integrare efectiva in comunitatea europeana. Ei sunt cei care pot reprezenta cu succes interesele tarii si interesele fundamentale ale romanilor.

In decizia pe care o veti lua este bine sa va reamintiti ca Grupul Socialist din Parlamentul European, din care face parte si PSD ,ne-a sustinut cel mai mult sa intram in UE, pe cand Grupul Dreptei - Partidul Popular European,  din care fac parte PD, UDMR si PNTCD, ne-a pus cele mai mari piedici si continua sa ni le puna. Sunt convins ca ramnicenii, ca de altfel toti cetatenii Romaniei, vor reflecta profund, ca de fiecare data cand au fost pusi in fata unor optiuni majore, pentru viitorul tarii si vor trimite in Parlamentul European candidatii PSD, care au experienta politica necesara sa lupte pentru o Romanie unitara, dezvoltata, cu un nivel de trai ridicat, pentru toti romanii.

Valer TUDOR
Consilier municipal PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe