|sâmbătă, octombrie 20, 2018
  • Follow Us!

Linia dublă continuă pe Valea Oltului ar diminua numărul accidentelor rutiere 

Propunere pertinentă a unui cititor de pe Internet:

Linia dublă continuă pe Valea Oltului ar diminua numărul accidentelor rutiere

Cu peste 14.000 de vizitatori în fiecare lună, pagina web a Ziarului de Vâlcea este liderul incotestabil al presei vâlcene din acest punct de vedere. Primim semnale că ziarul nostru este citit pe internet şi de vâlcenii stabiliţi în străinătate. Aceştia ne demonstrează, că nu şi-au uitat locurile natale şi că sunt în continuare interesaţi de tot ceea ce se întâmplă aici. Un astfel de vâlcean este şi Liviu Dobranis, care la sfârşitul săptămânii trecute ne-a trimis prin intermediul internetului următoarea epistolă:

Buna ziua la dumneavoastră!

Sunt un cititor  al ziarului dv. pe net şi cu tot respectul  vă scrie un vâlcean plecat cu mulţi ani din oraş  stabilit în altă ţară.
Vă scriu cu considerentul că sunt foarte dezamăgit de accidentele groaznice ce se întâmplă foarte des pe Valea -Oltului. Eram foarte tânăr şi  ştiam că acea porţiune de drum , Rm-Vâlcea-Sibiu  este  foarte prost administrată de cele doua judeţe, căzându-i victime, prieteni, colegi de şcoală.

Ca un simplu cititor propun prin forţa dv.  să faceţi demersuri la poliţie şi administraţia drumurilor  să ia măsuri urgente  pentru trasarea  liniei duble continue pe tot traseul Rm-Vâlcea-Sibiu  cca 100 km.  şi cu limitare de viteză adecvată la valoarea iniţială a camioanelor  care ar fi  70-80 km/h . Nu văd de ce nu ar fi rentabil ca unul ce conduce un autoturism să se deplaseze  cu viteza unui camion la un drum deosebit de periculos. Dacă camioanele şi autoturismele ar parcurge aceeaşi viteză ar fi redus substanţial  numărul acidentelor. Demersuri  pentru excluderea  din circulaţie a camioanelor şi autoturismelor  ce au un grav comportament  de funcţionare pe acea rută .

Am rămas foarte stupefiat  de numărul grav al accidentelor din 2007 de pe Valea Oltului. 

Multă sănătate şi să auzim numai de bine !

Liviu Dobranis 38 ani
Barcelona – Spania

Alte titluri din editia curenta:

Operaţiunea „Cazan pe făraş“ s-a lăsat cu „victime“

Crinu Popescu ar putea fi arestat
Prefectul Anuţa Handolescu are zilele numărate
Mandat european de arestare pentru şeful hackerilor din Vâlcea
Colaborare PNL – PSD în favoarea vâlcenilor
Oltchim Rm. Vâlcea – FTC Budapesta 34-28 (18-9)
L-a legat pe drujbist cu sârmă de pat şi i-a tăiat pavilionul urechii
Infracţiuni aplaudate de poliţişti la Valcea
Linia dublă continuă pe Valea Oltului ar diminua numărul accidentelor rutiere
Primarul Buşagă, gospodar desăvârşit

Popa din Tetoiu face treabă bună

Leave a Response