Şpârle şi Şopârle

joi, 15 noiembrie 2007

Şpârle şi Şopârle

• Un bucureştean care a uitat recent o boresetă cu acte şi cu 2000 de Ron într-un magazin din River Plaza a avut plăcuta surpriză să-şi recupereze bunurile după trei zile. Vânzătoarele de la societatea comercială respectivă au dat dovadă de o corectitudine din ce în ce mai rară. Vom reveni cu un articol în ediţia viitoare.

•  Cele patru secţii de votare din Dănicei pentru europarlamentare împreună cu cele patru secţii de votare pentru referendum au fost pregătite. Primarul va face tot posibilul să aducă lumea la vot deşi populaţia din zonă este extrem de nemulţumită . Oamenii de aici sunt producător importanţi de ţuică şi nu le convine deloc actualul regim în care au voie să fabrice alcool, taxele şi restricţiile legislative.

• Primim informaţii din ce în ce mai interesante despre o firmă de dezinfecţie al cărei patron nu prea are treabă cu politica dar e şef peste o organizaţie mică. Tatăl e mai apropiat de o primărie şi…. ajută la contracte. Amândoi sunt însă consideraţi de colegii de partid nişte parveniţi fără cultură şi fără educaţie.

• Din sudul ţării ne-au sunat nişte oameni de afaceri care ne-au pus la dispoziţie acte legate de afaceri suspecte din trecut ale derbedeului poreclit Crinu. O să documentăm o continuare a unei anchete junalistice mai vechi în care povesteam cum Horaţiu Comănescu, băiatul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean a fost escrocat de această haimana cu 6 miliarde de lei vechi. Nemernicul a făcut mai multe tranzacţii suspecte legate de celebrii robineţi de titan.

• Un primar şi un consilier judeţean, aşteptaţi în wekendul trecut să participe la un chef de pomină organizat într-o zonă montană,  au ratat debutul într-un meci de hochei cu miză mare. Nu acelaşi lucru putem să-l spunem despre un trio din Târgu Mureş care a învăţat cum se fac afacerile adevărate. Se îmbină cu utilul. Ştim tot dar nu comentăm suplimentar că se prind băieţii răi!

Alte titluri din editia curenta:

Se aude domnule Buşe? Lăsaţi jocurile politice şi coborâţi cu picioarele pe pământ!
Marţi, zi de 13. Tentativa de muşamalizare a afacerii ROVIMET – Bujoreni a eşuat
Trei hackeri din Valcea si Arges după gratii arestati de poliţiştii de la Cyber Crime pentru un „tun“ de un milion de euro.
Datorită societăţii HIDROELECTRICA SA oamenii din Malaia îşi pot pierde casele
La Câineni, pe Valea Oltului circulaţia rutieră a fost blocată
Şpârle şi Şopârle
În Dăeşti se pregăteşte o schimbare necesară.
Deputatul Aurel Vlădoiu ţine cont de sesizările presei
Corpul de Control al Guvernului vine în Vâlcea
Operaţiunea „Cazan pe făraş“ s-a lăsat cu „victime“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe