Caz zguduitor la Vâlcea

luni, 12 noiembrie 2007

Caz zguduitor la Vâlcea:
Copii de 4, 7 şi 9 ani, violaţi
• Violatorul are numai … 15 ani

Un băiat de numai 15 ani din Râmnicu Vâlcea, ajutat şi de un alt copil, de 14 ani, care nu răspunde penal pentru faptele sale a violat trei fraţi, cu vârste de 4, 7 şi 9 ani. Cazul este zguduitor, mai ales că fapta adolescentului le va marca pentru totdeauna pe cele două victime ale sale. Ionuţ Alexandru O. (15 ani) a fost trimis în judecată săptămâna trecută de procurorii vâlceni de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Împreună cu un prieten al său din cartier, Ionuţ Alexandru s-a întâlnit cu cei trei fraţi care aveau să le devină victime în cartierul Feţeni, iar băieţii mai mari le-au propus să meargă să se joace într-un loc mai retras. Ajunşi într-o livadă din apropiere, Andreea N, de 9 ani şi sora ei, Mihaela, de 4 ani au fost forţate să facă sex oral cu cei doi băieţi, ca şi fratele lor, Daniel, de 7 ani. Ionuţ Alexandru O a fost surprins de o femeie din localitate, Elena Radu chiar în momentul când întreţinea relaţii sexuale orale cu mezina, de 4 ani, în timp ce sora şi fratele fetiţei priveau scena şi plângeau în apropiere.

Fiind surprins în flagrant, băiatul a trebuit să recunoască faptul că o forţase pe fetiţa de 4 ani, dar în legătură cu fraţii ei nu a vrut să recunoască comiterea unor fapte asemănătoare. „Din cercetări a rezultat că minorul a întreţinut raporturi sexuale orale cu cei trei copii folosind forţa, dar profitând şi de vârstele acestora. Autorul a fost expertizat şi s-a stabilit că are discernământ.

Are o familie, doar câteva probleme la şcoală, a întrerupt cursurile pentru că a rămas repetent. Victimele au fost consiliate de cei de la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Vâlcea, care a făcut şi evaluarea psihiatrică a autorului. Autorul a profitat pur şi simplu de vârsta lor şi de imposibilitatea de a se apăra.” – a precizat procurorul Rodica Olteanu, care s-a ocupat de acest caz.

Medicul legist, care le-a consultat pe cele două fetiţe a concluzionat că ele sunt încă virgine şi nu au leziuni traumatice recente pe suprafaţa corpului. În privinţa prietenului lui Ionuţ Alexandru, care a fost şi el reclamat pentru fapte asemănătoare nu s-a putut stabili cu certitudine faptul că ar fi comis şi el violuri şi, în orice caz, nu ar fi răspuns penal, aşa că a fost scos de sub urmărirea penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe