Adrian Cazan şi-a găsit…Naşul

luni, 12 noiembrie 2007

Schimbare la vârf în poliţie

Adrian Cazan şi-a găsit…Naşul

 Şeful IPJ Vâlcea, comisarul şef Adrian Cazan a fost schimbat din funcţie la sfârşitul săptămânii trecute, după un control care a urmat mai bine de o jumătate de an. Ordinul de demitere a fost semnat de mai bine de o săptămână de şeful IGP. Fostul inspector şef este acum pus la dispoziţia IPJ Vâlcea.

Cazan a fost trimis la plimbare după ce, aproape un an, a făcut obiectul unei ample anchete interne, alături de alţi poliţişti bănuiţi de corupţie şi abuz în serviciu. Deşi lupta este strânsă pentru ocuparea locului rămas acum vacant, adjuncţii lui Cazan susţin că nu sunt interesaţi de o promovare. Din motive personale…Dispoziţia IGPR, conform căreia se anunţa eliberarea din funcţie a comisarului-şef Adrian Cazan a ajuns miercuri la sediul IPJ Vâlcea.

Reprezentanţii inspectoratului au preferat să nu dezbată momentan subiectul, motiv pentru care nu au transmis decât o înştiinţare vagă despre punerea pe tuşă a lui Cazan, în care nu sunt precizate rezultatele evaluării care au condus la această situaţie. Comisarul-şef a aflat de ce i s-a pus la cale, chiar în timpul concediului de odihnă, pe care spune că l-ar fi luat întâmplător în această perioadă, deşi la Vâlcea se vehiculează de mult timp schimbarea sa din funcţie. „Nu mi-am depus nici o demisie.

Sunt în concediu de odihnă de o săptămână şi mai am încă una la dispoziţie. N-are nici o legătură acest lucru cu decizia dată. Am înţeles că a venit o dispoziţie prin care am fost eliberat din funcţie, semnată de şeful Inspectoratului General al Poliţiei. N-am nici o părere despre ce se întâmplă. Dacă asta este decizia, nu pot decât să mă conformez. Nu funcţia face omul!”, a declarat comisarul-şef Cazan.

Alte titluri din editia curenta:

Crinu Popescu ţine morţiş să înfunde puşcăria

Adrian Cazan şi-a găsit…Naşul
Cinematograful Flacăra va fi modernizat de firma Casvil
Scandalul microbuzelor se poate lăsa cu demisii
Şedinţă extraordinară a CJ la Oltchim
Caz zguduitor la Vâlcea
Participaţia AVAS la Oltchim ar putea creşte prin conversia datoriilor în acţiuni
Hoţii au devenit mai activi odată cu venirea iernii
Şpârle şi Şopârle
Acţionarii Oltchim vor aproba vânzarea unităţilor din holdingul agroalimentar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe