Şpârle şi Şopârle

luni, 5 noiembrie 2007

Şpârle şi Şopârle

• Unul dintre cei mai slab pregătiţi vâlceni aflaţi pe listele pentru Europarlament este Nicolae Pătru. Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean ocupă a şasea poziţie pe lista PRM şi dacă electoratul  are încredere în discursurile lui Vadim atunci Pătru ar putea ajunge europarlamentar deşi nu ştie nici o limbă străină. Dar ce contează şi aşa nu ar avea ce să le spună deputaţilor europeni.

• Traian Grănişteanu, liderul PNG Vâlcea, pregăteşte un candidat surpriză pentru alegerile parlamentare de anul viitor.

• Cristian Hoarcă, un arbitru cu probleme, a făcut o greşeală imensă în ultima sâmbătă din luna octombrie. El a consemnat în foaia de arbitraj că , George Popolan, jucător de rezervă la Vartex Râmnicu Vâlcea, l-a înjurat pe preşedintele AJF Vâlcea. Această faptă nu există domnule arbitru, ai vrut doar să-l înfurii pe Pintilie pentru ca Popolan să primească o sancţiune drastică. Noi te vom urmări de acum la fiecare meci pe care-l vei arbitra şi sperăm ca ele să fie din ce în ce mai rare.

• Gheorghe Radu, primarul Ocnele Mari, are grave probleme de natură „juridică“. Mai mulţi cetăţeni din zonă au înaintat o petiţie la mai multe instituţii specializate ale statului. Oamenii reclamă modul în care edilul „ocnaş“ a eliberat documente în baza cărora au fost acordate despăgubiri unor aşa-zişi sinistraţi. „Firul roşu“ de la Primăria Ocnele Mari leagă şi o instituţie administrativ-judeţeană din Râmnic.

• Oamenii de afaceri, din administraţie, din justiţie şi din politică, şantajaţi de floarea otrăvitoare Crin(u) s-au săturat de infracţiunea în formă continuată la care sunt supuşi de către delatorul principal al municipiului. Oamenii vor pune mână de la mână şi vor scăpa judeţul de mirosul pestilenţial al Crinu(ului)... Aşteptaţi-vă la ce vă aşteptaţi mai puţin! Vorba unor prieteni din branşă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe