Şpârle şi Şopârle

miercuri, 17 octombrie 2007

Şpârle şi Şopârle

 

• Petre Ungureanu, deputatul PLD cunoscut în Vâlcea pentru procesele de milioane de euro pe care le câştigă prin instanţe, mai ales împotriva statului, a solicitat recent autorizaţie de construcţie pentru o piscină acoperită. Piscina va fi construită pe proprietatea deputatului din strada Grigore Procopiu 32, proprietate de 486 mp pe care fostul liberal şi-a achiziţionat-o în perioada în care era ţărănist. Ne bucură realizarea piscinei pentru că astfel poate nu va mai frecventa piscine din Capitală şi va avea mai mult timp pentru şedinţele din camera Deputaţilor.

 

• Se pare că în campania pentru europarlamentare liberalii din Vâlcea nu vor beneficia de sprijinul mediatic necesar. Doar un ziar le va promova programul şi candidaţii. Vom vedea rezultatele acestui deficitar marketing politic. Nu comentăm decizia PNL dar ne miră destinaţia a 150 milioane lei care au fost alocate exact celor care i-au înjurat mai tare şi mai des pe liderii şi aleşii liberali în ultimii ani. Şi ne amintim ce a păţit acum trei ani Traian Sabău care a aruncat şi el banii pe acelaşi curs de apă.

 

• Un om de afaceri din Bucureşti regretă că nu a fost alături de un vechi prieten de-al său, edili cu mai multe mandate, într-un recent „ meci” cu miză deosebită. Nu este timpul pierdut şi din informaţiile ce le deţinem partida va putea fi rejucată. Cu alţi spectatori şi probabil pe alt teren.

 

• Una dintre cele mai bune „ tovarăşe“ învăţătoare din judeţ, cel puţin din generaţia ei, a refuzat recent înregimentarea politică deşi a avut oferte tentante şi din stânga şi din dreapta. Nu excludem însă ca actuala opoziţie să reuşească să o recruteze în cele din urmă.

 

• Mai mulţi edili conştiincioşi din Vâlcea şi-au luat deja măsuri pentru a nu avea probleme cu deszăpezirea uliţelor în timpul iernii. Ei au reuşit să obţină variante ieftine apelând la societăţi eficiente.

 

• Mai mulţi cetăţeni din Stoeneşti şi Horezu ne-au felicitat pentru articolele critice publicate în ultimele două luni şi care vizau activitatea prefectului Anuţa Handolescu. Am primit şi nişte osare interesante de la aceşti oameni privind împroprietăriri suspecte şi procese interminabile datorate inabilităţii unor funcţionari publici. După ce le vom studia atent le vom prezenta într-o formă jurnalistică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe