Şpârle şi Şopârle

duminică, 30 septembrie 2007

Şpârle şi Şopârle

 

• Senatorului PD Dorel Jurcan i se pregăteşte debarcarea din fruntea Organizaţiei Judeţene. Lui şi întregului grup din fruntea formaţiunii politice, care a privatizat PD Vâlcea. Cei care susţin cu-adevărat partidul s-au săturat de mofturile şi ifosele senatorului, care a coborât organizaţia în sondajele efectuate la nivelul judeţului, privitoare la opţiunea de vot în eventualitatea organizării unor alegeri. Singurul care va fi cooptat de viitoarea echipă ce va prelua frâiele partidului va fi Romulus Bulacu, patronul societăţii MINET SA.

 

• Camera de Comerţ şi Industrie comercializează la preţ fabulos (120 Ron) un catalog al firmelor premiate de Cameră pentru activitatea depusă anul trecut, catalog ce a fost achitat cu vârf şi îndesat de cei care au câştigat premii şi au trebuit să achite fel de fel de taxe aferente. Conducerea Camerei trăieşte regeşte de ani buni din taxe şi din fel de fel de acţiuni propagandistice şi deloc eficiente pentru majoritatea societăţilor comerciale.

 

• Un om de afaceri vâlcean a fost înşelat de un partener care l-a adus aproape de incidenţa de plată. Mai mulţi gazetari cunosc amănuntele afacerii, dar aşteaptă ca problema să fie rezolvată pe cale amiabilă. ├×eparul poate fi distrus dacă i se fac publice manevrele, unele cu instituţii publice. Vom reveni.

 

• Adrian Pană, realizatorul unei (e)misiuni atractive la TV Etalon, a fost ameninţat telefonic de indivizi care doresc eliminarea sa din grila de program. Suntem siguri că, încăpăţânat cum îl ştim, Pană nu va ceda presiunilor şi va continua cu subiectele incisive.

 

• Madam prefect minte de îngheaţă apele. Altfel nu ne explicăm cum de a declarat Televiziunii Antena 1 faptul că ea nu ştia nimic de autorizaţiile false din cazul „Rovimet - Bujoreni“. Cu 9 zile înainte domnia sa a participat la o emisiune a unui post local de televiziune, unde realizatorul i-a înmânat cele două autorizaţii buclucaşe. Ori prefectul are minte scurtă, ori minte cu bună ştiinţă. Ambele situaţii sunt grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe