Şpârle şi Şopârle

joi, 2 august 2007

Şpârle şi Şopârle

•  Cei care-l invidiază pe junele pedist Bogdan Almaşi nu trebuie să-şi facă mari calcule. Toată prosperitatea pe care o afişează acest îngâmfat notoriu este…falsă. Toate afacerile care  se presupune că-i aparţin au fost făcute cu banii unui om de afaceri bucureştean pe care Bogdănel şi-l doreşte ca socru. Dar dacă fata se supără şi se plictiseşte domnul Almaşi rămâne aproape falit. Va trebui să se descurce cu banii tatălui. Iar carnetul de partid va avea mult mai puţină valoare. Şi un loc eligibil va fi mai greu de obţinut, nu-i aşa?

• BHH a ajuns şi în America. Dacă nu era Revoluţia sigur ar fi vizitat deja Moscova. Tranziţia asta a permis multor securişti să-şi transforme beizadelele în oameni de afaceri . Iar presa este şi ea o afacere. Bună chiar pentru foşti pădurari care-i hămălesc pe intelectuali pe salarii indecente, care lucrează la negru, care dau ţepe tipografiilor, care cultivă delaţiunea , şantajul şi pupincureala de prost gust. Ce cloacă de gunoaie şi la propriu şi la figurat!

• Un alt atac de prost gust care riscă să arunce în derizoriu o întreagă redacţie este pe cale să se producă. Dacă nu au subiecte derbedeii lansează oferte pentru a face rost de poze cu concurenţa care se relaxează pe litoral. Cereţi-le direct idioţilor că vi le dăm gratis!

• Cunoscutul realizator de emisiuni TV  a postului Vâlcea 1, a fost jignit de miliţienii presei vâlcene. Nişte derbedei care nu au curaj să semneze cea mai oribilă rubrică din presa locală ( cum naiba să-i critici pe alţii pentru cum scriu şi cum vorbesc când publici într-un ziar plin de texte copiate, greşeli gramaticale şi de tipar, pornografie lângă reclame ale unor firme serioase, editoriale lungi şi idioate sau plagiate !!) au cerut concedierea  de la televiziune a fostului ofiţer recunoscut pentru eleganţă, stil şi profesionalism. Ce măgari ordinari şi ce proşti ăia de le dau bani de fân!

 • Consilierul municipal Gigi Matei are prostul obicei de a nu spune tot ce are de spus în şedinţele de comisie. El crede că este băiat deştept dacă păstrează comentarii pentru şedinţa plenului unde vorbeşte mult atâta timp cât televiziunile filmează şedinţa. O strategie de prost gust şi… o lipsă de educaţie politică.

• Omul de afaceri Teodor Florescu este însoţit peste tot de vasali lăudători. Exact ca boierii de pe timpuri îmbogăţitul de tranziţie care a pus mâna pe firma URBAN simte nevoia de a avea argaţi peste tot. Iar argaţii sunt în stare să facă orice pentru nişte simbrii care miros a gunoi şi care sunt achitate din banii râmnicenilor.

• În Râmnic funcţionează o staţie de alimentare cu gaz a autoturismelor. Deşi staţia are program non stop nu deţine toaletă. Nici pentru clienţi dar nici pentru salariaţi. Salariaţii sunt obligaţi să lucreze tute prelungite pe salarii foarte mici şi nici alea achitate la timp. În plus daca au nevoie urinează după gardurile din jurul staţiei. Patronul umblă în costume de lux şi-şi bea cafeaua într-una din elegantele cafenele ce le administrează. Vom reveni cu un articol pe această temă că prea enervant este junele farsor care face pe patronul în 5 firme din Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe