Şpârle şi Şopârle

luni, 30 iulie 2007

Şpârle şi Şopârle

 

• Exuberantul Mitică Cumpănaşu trage sforile pentru a deveni preşedinte în Vâlcea al Fundaţiei Oltenilor Comunişti, organizaţie ce aşteaptă naşterea juridică în cursul săptămânii viitoare. După câte îl cunoaştem Mitică va face tot posibilul pentru a tranzacţiona obţinerea unui loc eligibil în Consiliul Municipal.

 

• Petre Ungureanu, deputat de Vâlcea ( PLD) şi cunoscut avocat, deţine în Deltă, la Sfântu Gheorghe, o pensiune. Tarifele sunt ridicate 150-200 lei /zi/persoană. Cunoscut ca lacom şi zgârcit deputatul , care este membru al Comisie de Cercetare a Abuzurilor şi pentru Petiţii ( sic!) al Camerei Deputaţilor, plăteşte cu salarii de nimic pe argaţii localnici care îngrijesc pensiunea. Mai mult, toată populaţia din zonă îl suspectează că a dirijat ajutoarele destinate zonei ( în special materiale de construcţie) spre propria ogradă deoarece s-a ocupat de ajutoarele distribuite în 2005 familiilor afectate de intemperii. Vom reveni în curând cu un reportaj din pierduta comună de pe Dunăre.

 

• Sugerăm juristei moldovence ce crede că ne poate intimida cu reclamaţii penale să studieze atent prevederile Codului Penal în special Capitolul II, art.259. Dacă nu înţelege ce o poate paşte să apeleze la fostul sau actualul soţ să o ajute. Ambii sunt jurişti foarte buni.

 

• Actiunile companiei de construcţii Forconcid Râmnicu-Vâlcea au sărit în data de 12 iulie 2007, cu aproape 25%, maximul permis pe parcursul unei şedinţe, acestea înregistrând un avans de aproape trei ori, pe fondul unor tranzacţii în creştere. La începutul săptămânii, Traian Ilin, consilierul economic al societăţii, şi-a lichidat deţinerea de 10,9% din capitalul social al companiei, în schimbul sumei de 330.000 de euro. Vânzările din ultima perioada pe aceste titluri vin dupa ce acţiunile Forconcid au înregistrat de la începutul acestui an un avans de 27 de ori. Compania este deţinută de Asociaţia Salariaţilor în proporţie de circa 34%, iar Bica Paul, directorul general al companiei, are o participaţie de aproape 19%. Acţiunile Forconcid au închis sedinţa din 12 iulie 2007 la preţul de 77 lei/acţiune, nivel la care capitalizarea companiei este de 6,2 milioane euro.

 

• Un fost consilier local din Comuna Mădulari, pensionar de mulţi ani a solicitat mărirea pensiei şi pentru cele două mandate cât a vegetat în Consiliul Local.

 

• La restaurantul Ariel din Parcul „Mircea cel Bătrân“ se întâmplă foarte multe lucruri, care nu sunt în regulă. În curând vom reveni cu mai multe articole referitoare la cârciuma din buricul târgului.

 

• Cunoscutul om de afaceri Teodor Florescu, aflat într-o excursie în Statele Unite ale Americii, NU a cumpărat un apartament select în celebrul cartier Manhattan, unde locuiesc numai vedete. A achiziţionat, totuşi, o garsonieră la Băbeni. Încearcă să-şi consolideze poziţia de lider pe piaţa gunoaielor din Băbeni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe