|luni, iulie 16, 2018
  • Follow Us!

Şpârle şi Şopârle 

Şpârle şi Şopârle

• Omul de afaceri Nicolae Sofianu se pregăteşte să intre puternic în media vâlceană. A avut o tentativă, cu mulţi ani în urmă, când a devenit acţionar minoritar al societăţii care administra  cotidianul „Curierul de Vâlcea”. Acum îşi va lansa un bisăptămânal cu un tiraj de 10.000 de exemplare, distribuit gratuit în tot judeţul, cu apariţie pe piaţă duminica-când nu care nici un concurent pe piaţa vâlceană, cu un buget anual de peste 9 miliarde lei şi o redacţie de  profesionişti cu minim 5 ani experienţă în presă.

• Bogdan Gras şi Nicolae Badea sunt doar doi dintre liberalii care au avut discuţii contradictorii…pe limbaj neacademic, la petrecerea dată de Ion Nicolae după ce acesta a câştigat preşedenţia organizaţiei municipale a PNL. Remarcăm că Mircea Poenaru s-a retras înainte de final ceea ce este o performanţă!

• Vizita unor derbedei vâlceni în Italia va da de lucru unor băieţi din Napoli. Pe filiera rusă un tip care ştie ce vrea va plăti o poliţă absolut normală. Site-ul unui bun amic a fost atacat sălbatic de viruşi „ importaţi” de la băieţii vinovaţi pe care-i apără sexagenarul corupt. Vom detalia.

• Fata unui cunoscut procuror  a pierdut, ruşinos , un examen de titularizare pe post de profesor la o Facultate în judeţul Argeş. Domnişoara a fost exmatriculată pentru că… „copia” după dictare. Cel care-i dicta prin telefon era tatăl ei. Un amator de amoruri plătite de alţii lângă ….Zoo”

Leave a Response