Ion Tudor taie lichelele de pe liste

luni, 23 iulie 2007

 Mai bine mai târziu decât niciodată pentru PSD:

Ion Tudor taie lichelele de pe liste

În cele din urmă cea mai mare organizaţie politică din Vâlcea are un lider puternic. PSD Râmnicu Vâlcea a avut, joi 19 iulie,  o şedinţă cu scopul de a alege noi organe de conducere. După ce mai mulţi pesedişti cu vechime dar fără rezultate notabile îşi anunţaseră candidatura la şefia organizaţiei s-au răzgândit Ion Tudor a candidat singur şi a fost ales în unanimitate, prin vot deschis nu pentru că aşa vroia Victor Ponta cum a scris un coleg din presă, ci pentru că nu avea rost să se voteze secret, dacă nu era decât un singur candidat. Sala de şedinţe de la Casa Sindicatelor s-a dovedit neîncăpătoare iar discursul lung, bâlbâit şi, pe alocuri, ilogic al fostului preşedinte Dumitru Stancu a obosit auditoriul. La eveniment a participat şi Daciana Sârbu, europarlamentar al PSD. Fostul ofiţer de geniu, Ion Tudor, unul dintre cei mai cunoscuţi şi de succes oameni de afaceri a avut un discurs scurt dar concis, care chiar a meritat aplauze. Alături de alţi colegi am suportat căldura, lipsa pauzelor şi discursurile aiuritoare ale foştilor conducători a acestei organizaţi doar pentru a vedea ce are de spus noul preşedinte. Acesta a solicitat susţinerea tuturor membrilor pentru a curăţa listele la alegerile viitoare. Ion Tudor a cerut ca aceia care au devenit consilieri de profesie şi membri în diferite AGA şi Consilii de Administraţie „să fie ajutaţi“ să se retragă şi să dovedească că sunt membri fideli ai partidului şi atunci când nu mai au avantaje materiale. „ Sunt destui care au ajuns să gândească aşa: decât la putere fără mine mai bine în opoziţie cu mine şef. Eu ştiu că aceşti oameni nu se vor retrage de bună voie aşa că trebuie să-i ajutăm să se dea la o parte şi să facă loc altora.”  Am remarcat absenţa de la această şedinţa a mai multor foşti grei, aşa zişi profitori ai PSD care ani buni au luat lefuri de demnitari datorită partidului. A lipsit şi Gigi Matei, prietenul presei de scandal şi aşa-zisul candidat al PSD la Primăria Râmnicului. Cel care pare mai mult ocupat de afacerile personale şi a cărui voce din Consiliu Local scârţâie din ce în ce mai rar. În cele din urmă, PSD pare a se fi trezit după eşecul de acum trei ani când a pierdut primăria pe mâna unui Sabău compromis şi ineficient. Cu o echipă de campanie profesionistă noul şef al social democraţilor din Râmnic poate obţine un scor, care să ducă candidatul lor în turul doi şi să mărească numărul consilierilor.  (Traian Guminski)

COMUNICAT DE PRESă

În politică nu există decât locul întâi

Ştiu că întreaga presă vâlceană urmăreşte cu mare atenţie ceea ce se întâmplă în interiorul fiecăruia dintre partidele politice care au oganizaţii municipale la Râmnicu Vâlcea. Este firesc ca Partidului Social Democrat să i se acorde o atenţie deosebită, acesta fiind partidul cu cel mai mare număr de membri şi de simpatizanţi printre râmniceni. Joi, 19 iulie 2007, Partidul Social Democrat, organizaţia municipiului Râmnicu Vâlcea, a avut Conferinţa municipală. În cadrul acesteia s-au organizat alegerile pentru noul Consiliu, cel care va coordona activitatea acestei organizaţii în perioada plină de evenimente politice şi electorale care urmează. Am fost ales cu acest prilej în funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat, organizaţia municipiului Râmnicu Vâlcea. În această calitate vreau să fac un scurt comentariu. ├×in să mulţumesc fostului preşedinte, Dumitru Stancu, echipei care a coordonat activitatea Partidului Social Democrat la Râmnicu Vâlcea. Efortul acestei echipe de creştere a numărului nostru de membri şi de poziţionare în campaniile electorale anterioare va fi continuat. Echipa mea este hotărâtă să îmbunătăţească aceste rezultate în căutarea unei noi performanţe politice. Credem că o atenţie deosebită va fi acordată în perioada care urmează comunicării interne pentru a aduce mai multă determinare în direcţia victoriei politice în rândurile membrilor noştri de partid. Victoria în confruntările politice şi în cele electorale este dorinţa unică a celor care intra în politică. Recenta victorie obţinută de partidul nostru în impunerea legii pensiilor trebuie să ne arate că poţi invinge şi dintr-o poziţie mai putin avantajoasă dacă ţi-ai propus să influenţezi în bine viaţa oamenilor. Acest tip de mentalitate vrem să pătrundă imediat în rândurile membrilor de partid din Râmnicu Vâlcea şi ei trebuie să afle că au în mine şi în echipa mea un grup care ştie că în politică nu există decât locul întâi.

Apoi, vrem o comunicare mai bună cu populaţia municipiului. Trăim aici aproape 120 de mii de oameni. Suntem partidul cu cei mai mulţi membri şi simpatizanţi printre râmniceni. Pe parcursul timpului aceştia din urmă au avut multe prilejuri să se mândrească cu această calitate. O bună parte din calitatea vieţii pe care o au acum râmnicenii a fost determinată de acţiunea noastră politică. Personal, sunt nemulţumit de cât de uşor se uită aceste contribuţii dacă nu sunt aduse în atenţie publică la perioade de timp. Dincolo de construcţiile care au îmbogăţit municipiul, oamenii văd încă sprijinul acordat celor aflaţi în nevoie pe perioada administraţiilor noastre, pierdut acum pe căile administraţiilor de dreapta. Cred că aceste lucruri nu trebuie lăsate să piară în uitare, tocmai pentru a-i determina pe oameni să-şi dorească revenirea noastră şi mai puternică în administaţia locală şi judeţeană, acolo unde îi vom ajuta din nou să-şi recâştige avantajele pe care le-au pierdut. Nu este aici locul să detaliez. Ştim că ne aşteaptă o perioadă provocatoare şi ne pregătim chiar de astăzi pentru ea. Ştiu că fiecare membru al Partidului Social Democrat din Râmnicu Vâlcea a înţeles că cel mai important partid politic din România are încredere că organizaţia sa râmniceană va face fiecare pas numai în direcţia victoriilor politice.

Ion TUDOR - preşedinte al organizaţiei municipale PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe