Şpârle şi Şopârle

miercuri, 18 iulie 2007

Şpârle şi Şopârle

 

• Primarul oraşului Călimăneşti, Ilie Amuzan, are emoţii foarte mari în legătură cu un dosar pe care-l instrumentează poliţiştii vâlceni. Sursele noastre din interiorul IJP ne-au dat ca sigură informaţia că dosarul va fi trimis la Parchet cu propunerea începerii urmăririi penale. Dosarul este foarte stufos şi se referă la mai multe nereguli din sânul administraţiei locale din staţiunea vâlceană.

 

• Un inginer al ADP-ului îşi exersează de zor pasiunea vânătorii pe câinii maidanezi din Râmnicu Vâlcea. Hingherii Primăriei Râmnicului duc câinii de pe străzile municipiului la groapa de gunoi de la Râureni, de unde sunt „preluaţi“ de acest personaj cu grave probleme la „mansardă“. Individul şi-a adus puşca cu aer comprimat şi a declanşat vânătoarea de…maidanezi. Cât e ziulica de mare sadicul angajat al ADP-ului îşi exersează talentele de mare vânător pe suferinţa câinilor fără stăpân.

 

• Primarul din comuna Stoileşti toacă aiurea bruma de bani publici a celei mai săraci localităţi din judeţ. Alesul stoileştenilor a făcut un contract pentru amenajarea drumurilor comunale cu societatea NOBAS COM SRL, care nu-şi face deloc treaba aşa cum ar trebui. În loc să aducă balast de la cariera de piatră de la Costeşti, oamenii firmei respective iau pietriş din albia Oltului şi-l toarnă pe drumurile comunei. Bineînţeles că după două, trei ploi nu mai rămâne nicio urmă de pietriş, gropile dezgolindu-se în toată splendoarea lor. Şi-apoi alţi bani, altă distracţie.

 

• Natura Magi, societatea care are ca profil principal de activitate comercializarea florilor, precum şi amenajarea grădinilor (cei mai scumpi de pe piaţa locală) a avut în ultimii doi ani o evoluţie financiară spectaculoasă. Tot de doi ani de zile au început să se ofilească şi florile şi arbuştii ornamentali din sera municipiului Râmnicu Vâlcea de la Râureni. Redactorii „Ziarului de Vâlcea“ au demarat investigaţiile în legătură cu firele nevăzute, care-l leagă pe patronul de la Natura Magi de membri din conducerea administrativă a Râmnicului, dar şi a judeţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe