|joi, iulie 19, 2018
  • Follow Us!

CSM a plecat în cantonament la Băile Herculane 

Cu doar un portar şi multe noutăţi în lot,

CSM a plecat în cantonament la Băile Herculane

• în staţiunea din vestul ţării, trupa lui Bondrea are programate câteva partide cu Girocul Timişoara, Minerul Lupeni, FCM Reşiţa şi Internaţional Piteşti

Din păcate, au apărut unele probleme la echipă. Deşi anunţase că va rămâne la Vâlcea şi în sezonul viitor, „Pampone” s-a răzgândit. Astfel, CS Municipal a rămas fără cel mai experimentat jucător din lot. Florin Pampea a plecat imediat după amicalul cu FC Oltchim, scor 1-0 (gol Oană), şi a anunţat că nu se va mai întoarce, indiferent de consecinţe. „Pampone” a ales să meargă în Liga a III-a, la Internaţional Piteşti, formaţia patronată de omul de afaceri vâlcean, Benone Lazăr, care va juca la Curtea de Argeş. După plecare lui Pampea, CS Municipal mai are în lot un singur portar, Rusandu, şi este în tratative cu internaţionalul de juniori, Alin Bucuroiu. 

 Unii vin, alţii pleacă

După două săptămâni în care s-au pregătit la Baza Sportivă Zăvoi, divizionara B CS Municipal a plecat în cantonament la Băile Herculane, acolo unde gruparea vâlceană va sta 10 zile. Înainte de a pleca la Herculane, antrenorul Marian Bondrea a mai renunţat la un fotbalist din „vechea gardă”, Liviu Popa. În staţiunea din vestul ţării a plecat următorul lot de jucători: Rusandu – Stanca, Sima (Astra), Mocioacă, Cumpănaşu, Descriseaux (Franţa), Visa (FC Sibiu), Cercel, Cilean, Melcea, Ekwalla (U Cluj), Dandea, Calvin, Onofrei, Trăistaru (Jiul), N. Popescu (Jiul), Iordache, Moldovan (Atletic Sibiu), Pârvu, Bistriceanu, Chebar, Vlăduţi, Vidakovic şi Radovanovic, ambii de la Pandurii Tg. Jiu. Azi este aşteptat un mijlocaş portughez şi un alt jucător de la Pandurii Tg. Jiu, probabil Mândrean. Au plecat din Zăvoi în această vară nu mai puţin de 12 jucători: Pampea – Budean, Bier, Jovanovic (U Cluj), Negruţ (Şeriff Tiraspol), Ciortan (ALRO Slatina), , ├×uţuraş (FC Bihor), Pătru (Forex Braşov), Lepădatu şi Moţ. În cantonamentul de la Herculane, vâlcenii vor disputa şi câteva meciuri amicale cu Girocul Timişoara, Minerul Lupeni, FCM Reşiţa şi reînfiinţata Internaţional Piteşti, gruparea vâlceanului Benone Lazăr.             (Ionel GEREA)

Leave a Response