Juniorii de la FC Oltchim au câştigat turneul de la Lousanne

joi, 12 iulie 2007

După ce au învins în finală echipa oraşului gazdă,

Juniorii de la FC Oltchim au câştigat turneul de la Lousanne

Mai mulţi juniori de la Centrul de Copii al clubului FC Oltchim, conduşi de Marian Deaconescu (şeful centrului) şi Ion Lazăr (Mara) au participat, zilele trecute la un turneu internaţional, la Lousanne (Elveţia). „Chimiştii” au fost singurii reprezentanţi ai României la acest turneu, alături de echipe din Franţa, Olanda, Italia, Germania şi ţara gazdă, Elveţia. Au fost întreceri la trei categorii de vârstă, juniori D, E şi F, iar vâlcenii au alcătuit o echipă mixtă, din juniori de la ambii antrenori, Ion Lazăr şi Marian Deaconescu, evoluând la nivelul juniorilor D.

S-au oprit în finală

După trei victorii şi o singură înfrângere, în grupă, vâlcenii s-au calificat în sferturi de pe poziţia secundă. Cu victorii şi în această fază a întrecerii, dar şi în cea următoare, semifinala, „chimiştii” au ajuns în finală, unde au întâlnit formaţia gazdă, FC Lousanne. La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 1-1, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Aici băieţii lui Deaconescu şi Mara s-au dovedit mai buni, câştigând cu scorul de 5-4. astfel, vâlcenii au câştigat competiţia la categoria D, la final aceştia primind premii constând într-o cupă, medalii şi diplome.

Un turneu reuşit

„A fost un turneu reuşit pentru noi din toate punctele de vedere. Pe drum am oprit la Viena, oraş pe care l-am vizitat, am apucat să vedem câte ceva şi prin Lousanne, un oraş liniştit şi curat. Mulţumesc conducerii clubului FC Oltchim, domnilor Mihai Diculoiu şi Mircea Prisecaru, pentru sprijinul acordat, dar şi părinţilor copiilor, care au fost, ca de obicei, lângă noi, antrenorii”, spune şeful centrului, Marian Deaconescu.

În teren - Larisa, fiica antrenorului

Aşadar, la acest turneu, cei doi antrenori , Deaconescu şi Lazăr, au alcătuit un lot de jucători care au câştigat turneul. S-a jucat după sistemul două reprize a câte 20 de minute, cu 5 minute pauză. Lotul „chimist” a fost format din Cr. Ilie şi Fl. Burlan – portari, A. Bâzâc, M. Popa, C. Roşu, Al. Gheţu, I. Frâncu, S. Bâzâc, Al. Ionescu, C. Bărzăgeanu – jucători de câmp. „Arma secretă” a grupării vâlcene, la acest turneu, a fost fiica antrenorului Marian Deaconescu, Larisa, care a jucat în majoritatea meciurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe