Şpârle şi Şopârle

luni, 9 iulie 2007

Şpârle şi Şopârle

• PIN, partidului ursului moscovit Cozmin Guşă dă dovadă că nu are membri pentru o listă serioasă.  Deşi facem parte dintre cei care au susţinut constant promovarea tineretului în toate domeniile nu credem că prezenţa pe lista pentru Europarlamentare a unei domnişoare din Vâlcea care abia a împlinit 20 de ani este o iniţiativă menită să susţină avansarea tineretului. Dealtfel nu credem că va fi realizabilă pentru că nu ştim dacă nu există condiţie de vârstă minimă pentru a candida (23 ani- precum pentru Camera Deputaţilor). În orice caz PIN, chiar dacă şi-ar umple lista cu oameni de afaceri cunoscuţi trecuţi de 40 de ani nu va putea obţine la aceste alegeri mai mult de 2 la sută. Mai ales dacă a ales şi în celelalte judeţe susţinerea unei prese „ subţiri” aşa cum a procedat în Vâlcea.

• Cunoscutul om de afaceri Nicolae Sofianu a fost recent atacat mediatic de un individ care nu s-a sfiit să acapareze teren dintr-o parohie, să nu-şi achite chiria pentru sediu, să construiască ilegal în extravilanul unei localităţi, să insulte şi să calomnieze şi să  aibă constant datorii la stat. Ciudat omul chiar crede că posedă un brand. Sofianu ar fi într-adevăr afectat dacă l-ar ataca un brand. Aşa… câini latră ursul merge!

• Cât de frustrată trebuie să fie oare o tânără doamnă, proaspăt măritată, pentru a-l ataca nefondat şi grobian pe un individ care i-a ajutat des familia şi care i-a pus şi ferestre noi ? Suficient de frustrată spunem noi pentru a-şi ascunde grosolănia sub un pseudonim….masculin.

• Ne-a trebuit ceva timp pentru a afla cum a pus mâna un fost mare arbitru pe un teren frumos din Râmnic. Am aflat cum, de la cine şi pe ce preţ. Am aflat şi cine a intermediat afacerea imobiliară. Ne mai lipsesc doar câteva elemente pentru a finaliza un interesant reportaj. ├×ine-ţi aproape!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe