CSM şi FC Oltchim şi-au etalat noutăţile şi au testat loturile

luni, 9 iulie 2007

Într-un meci direct în care n-a contat rezultatul,

 

CSM şi FC Oltchim şi-au etalat noutăţile şi au testat loturile

 

La câteva zile după ce a venit ca principal în Zăvoi, Marian Bondrea a perfectat primul meci amical al acestei stagiuni pentru CS Municipal. Partida disputată pe Arena Oltchim împotriva trupei lui Costel Gaiţă, FC Oltchim, s-a dorit doar un prilej pentru tehnicianul craiovean de a vedea la lucru pleiada de tineri fotbalişti veniţi din diferite locuri în probe la Vâlcea.

 

Alin Bucuroiu la CSM?

 

Surpriza plăcută a fost prezenţa, în repriza secundă, în poarta „municipalilor” a tânărului Alin Bucuroiu, portar deja cu „ştate” vechi la reprezentativa de juniori a României antrenată de Cristian Sava. De altfel, Bondrea a folosit doar doi portari în acest meci, în prima repriză poarta „municipalilor” fiind apărată de Rusandu, iar în partea a doua de fiul preşedintelui Bucuroiu, de la Hidroelectra, Alin. Cel de-al treilea portar, Florin Pampea, a fost menajat în acest meci, el antrenându-se, totuşi, pe terenul II din Complexul Sportiv Zăvoi, cu Bogdan Mihalache.

În prima repriză, Marian Bondrea a folosit un 11 din care au făcut parte mai mulţi jucători din vechea gardă. Au intrat astfel în teren Rusandu – Stanca, Mocioacă, Cercel, Moldovan (juniori de la CSM), Calvin (revenit de la Timişoara), Dandea, Mandea, Onofrei, Lepădat (Oltul Slatina) şi Burcea (FC Naţional). În repriza secundă s-a schimbat echipa. Au jucat Alin Bucuroiu – State (Şcoala de fotbal Marius Lăcătuş), Pistol (Rapid II), Vişa (Poli Timişoara), Cilean, Fruntelată (U. Craiova), Terry (Camerun, ultima oară la Cluj), Şerban (FC 1 Decembrie), Melcea, Rupea (FC Argeş) şi Bucă (FC 1 Decembrie). Au mai intrat juniorul CSM-ului, Grecu, şi Nicolin (Bucureşti). N-a jucat, fiind în continuare indisponibil, după operaţia suferită la genunchi, fundaşul Marius Cumpănaşu.

 

S-a schimbat „vechea gardă“

 

Până acum, CS Municipal a renunţat la serviciile a nouă jucători. Dumitru, Lepădatu, Bier, Ciortan, Liviu Pătru, ├×uţuraş, Robicek, Moţ şi Budean nu mai fac parte din lotul lui Bondrea, iar Negruţ este tot mai aproape de a semna cu fosta echipă a lui Cociş, Şeriff Tiraspol. De asemenea, şi Cercel şi-a manifestat la un moment dat intenţia de a pleca, dar se pare că mijlocaşul piteştean nu s-a înţeles deocamdată cu Gaz Metan Mediaş, grupare ce l-ar dori în lot în sezonul viitor. Altfel, după două săptămâni de pregătire la baza proprie, „municipalii” vor pleca pentru un cantonament de 10 zile la Băile Herculane.

 

Gaiţă a folosit mai mulţi tineri

 

Noutăţi şi la reunirea lotului divizionarei C, FC Oltchim. Se pare că sunt cel puţin patru jucători de care gruparea preşedintelui Mihai Diculoiu este foarte aproape de a se despărţi. Astfel, Negrescu se pare că va renunţa la fotbal (deşi tot neoficial acesta are o ofertă interesantă de la o echipă din Liga a IV-a), Zgăbăruş şi Tudorică n-au ajuns la antrenamente, iar la Bolcu s-a renunţat. Singurul jucător aflat deocamdată în pregătire cu FC Oltchim, ca noutate, este tânărul Popescu, de la Minerul Berbeşti. În meciul cu CS Municipal, Costel Gaiţă a folosit, din start, formula Vlădoi – Nicorici, Băiţa, Marinescu, Stoica, Popescu, Nuţu, Pană, Creangă, Smedescu şi Preda. Au mai intrat juniorii din pepiniera proprie, Dulcă, Amza, Popa, Vasile, Răcăreanu, Chiriţă, Dănuleţ şi Radu Popescu, în câmp. În poartă a mai apărat experimentatul Monea, dar şi tânărul Băiaşu.

Brigadă de „Top class”

Partida amicală de pe Arena Oltchim, CSM – FC Oltchim, a fost condusă la centru de divizionarul A, Adrian Comănescu. La cele două linii s-au aflat Florin Păunescu (şi el proaspăt divizionar A) şi Bogdan Medrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe