Şpârle şi Şopârle

joi, 5 iulie 2007

Şpârle şi Şopârle

 

• O frumoasă doamnă iubitoare de animale a fost dezamăgită la începutul acestei săptămâni. Cafeaua de la ora 10 de luni s-a răcit iar profesionistul nu a apărut. Doar intervenţiile unui specialist din Capitală ar putea îmblânzi apriga directoare. Noi sperăm ca recomandările să conteze. Ca dealtfel şi libera exprimare estetică a doamnei dintre brazi.

 

• Am obişnuit deja cititorii cu dezvăluiri despre afaceri imobiliare. Despre cum poţi face rost de teren de la stat dacă eşti în mafia politico- economico-administrativă a unei localităţi. Ei bine în ediţia de luni vom începe o anchetă oarecum surprinzătoare. Avem documentele care atestă că funcţionari ai unei primării din judeţ împreună cu alţi factori interesaţi au confiscat abuziv terenuri private trecându-le prin manevre dubioase în domeniul statului. De ce? Cum a fost posibil? Cine sunt victimele? Veţi afla în curând.

 

• Pe mai multe canale n-i s-au transmis în ultima perioadă ameninţări. Băiatul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean crede că există o conspiraţie împotriva familie noastre şi că în Vâlcea sunt ziarişti care pentru bani ar fi dispuşi să scrie că domnul Comănescu este terorist. Nu există. Dar sunt mulţi dispuşi să scrie despre marile şi micile găinari ale foştilor dar şi actualilor demnitari.

 

• Ion Nicolăescu, directorul pedist de la ITM s-a băgat rapid în spital pentru a evita o destituire pe care mii de agenţi economici vâlceni o aşteaptă şi o speră de câteva luni. Decapitarea ministerială va sosi însă oricum.

 

• Miercuri Dumitru Buşe şi Bogdan Pistol au fost politicienii vâlceni cei mai căutaţi. Pentru a fi felicitaţi cu ocazia zilei de naştere. Le dorim multă sănătate ambilor. Ultimului şi ceva înţelepciune!

 

• În cele din urmă Romeo Popescu a fost condamnat. Colegul nostru Eduard Dulăcioiu de la Arena Vâlceană a avut răbdarea să umble prin tribunale şi să-şi caute dreptatea. Marele calomniator al presei va trebui să achite 1000 Ron plus cheltuielile de judecată. Iniţial victima insultelor şi calomniilor patronului Vocii Vâlcii solicitase 10.000 RON. Prea puţin credem noi. Sperăm că şi ceilalţi calomniaţi şi insultaţi de Romeo să-şi găsească dreptatea în instanţe deşi pentru unii va fi foarte greu să execute hotărârea. Prin conturi, carduri şi buzunare bate vântul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe