Oltchim este aşteptată într-o grupă de foc, cu Viborg, Ferencvaros şi Buducnost

joi, 5 iulie 2007

Liga Campionilor prinde contur

Oltchim este aşteptată într-o grupă de foc, cu Viborg, Ferencvaros şi Buducnost

Zilele trecute au continuat tragerile la sorţi pentru stabilirea grupelor principale din turul trei preliminar al Ligii Campionilor la handbal feminin. În cazul în care Oltchim va trece de turul II, atunci formaţia vâlceană ar putea evolua în această fază a competiţiei în Grupa D alături de danezele de la Viborg, de unguroaicele de la FTK Budapesta şi de Buducnost Podgorita, din Muntenegru. În Grupa D vor juca, aşadar, în turul trei al Ligii Campionilor, formaţiile Viborg, FTK Budapesta, Buducnost şi prima plasată din Grupa C din turul doi (1/3 T2). Iată care ar fi programul meciurilor din această grupă: 1/3 T2 - Viborg; Buducnost – KTK Budapesta; FTK Budapesta - 1/3 T2; Viborg – Buducnost; FTK Budapesta – Viborg;   1/3 T2 – Buducnost; 1/3 T2 – FTK Budapesta;  Buducnost – Viborg; Viborg - 1/3 T2; FTK Budapesta – Buducnost; Viborg – FTK Budapesta; Buducnost - 1/3 T2

În Grupa A, Slagelse e favorită

Să vedem cum arată componenţa celorlalte grupe ale turului trei din Liga Campionilor. În Grupa A a fost repartizată gruparea româncei Carmen Amariei, Slagelse, câştigătoarea de anul acesta a Ligii Campionilor. Din aceeaşi grupă mai fac parte echipele Union Ribarroja (semifinalista de anul trecut a Cupei Cupelor, învinsă de Byasen), Podravka Koprivnica şi prima clasată din grupa A în turul doi. În grupa A, principalele candidate la câştigarea seriei, în turul II, sunt ETO Gyor şi HK Metz. Mai sunt în serie Iuventa Michalovce şi oprima clasată din Seria I în turul I preliminar. În cazul în care Gyor, echipă la care joacă şi vâlcencele Brădeanu şi Gogârlă, se califică, atunci s-ar putea reedita disputa din sezonul trecut, în semifinale, Slagelse – Gyor.

De urmărit duelul Krim - Aalborg

În Grupa B vor juca, în turul II, Krim Ljubljana, Zvezda Zvenigorod, FC Nurmberg (mai vechea noastră cunoştinţă) şi prima clasată din grupa B, după disputarea turului doi. În această serie se bat pentru primul loc formaţiile Aalborg (fost echipă a Narcisei Lecuşanu) şi Motor Zaporozhye. Din grupă mai fac parte Ormi Patras şi prima clasată din grupa B, după disputarea turului I preliminar.

Grupa C, cea mai echilibrată

Austriecele de la Hypo Viena sunt favoritele certe ale Grupei C. Trupa lui Prokop (vă mai amintiţi de el?) va întâlni în această serie pe Kometal Scoplje, Larvik şi prima clasată din Seria D a turului II. În această serie regăsim formaţiile Lada Togliatti, Mar Valencia, SPR Lublin şi a doua clasată din Grupa B după turul II. Grupa C pare cea mai echilibrată, trei echipe având şanse reale de a merge mai departe. E vorba de Hypo, de Kometal, fosta echipă a Luminiţei Dinu, şi de Lada, în cazul în care rusoaicele ies din turul II.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe