„Municipalii” se reunesc la Stadionul Zăvoi

luni, 2 iulie 2007

Azi, sub comanda noului antrenor Marian Bondrea,

„Municipalii” se reunesc la Stadionul Zăvoi

• obiectivul pentru sezonul viitor pare acum clar: promovarea în „A”

„Am avut intenţia să renunţ şi să mă ocup doar de afacerile mele”, declara, supărat şi dezamăgit, la scurt timp după ratarea promovării de către CS Municipal, directorul general Florin Verigeanu. „Mi-am dat seama însă că dacă fac asta arăt că sunt laşi, ori eu sunt un luptător. Aşa că acum vreau mai mult ca oricând să promovăm la anul în Divizia A”, a adăugat „Verigă”. Eşecul de la Baia Mare a făcut deja o „victimă”, „municipalii” renunţând la serviciile antrenorului bucureştean Costel Pană. În scurt timp, oficialii clubului din Zăvoi s-au orientat asupra unui antrenor cu nume, cu o carte de vizită pe măsură şi experienţă. Şi l-au găsit. După o perioadă de discuţii şi tatonări, craioveanul Marian Bondrea est noul antrenor al CSM-ului.

Adunarea şi la treabă

Echipa din Zăvoi se reuneşte azi la stadionul Zăvoi. Tot azi va veni şi Bondrea, care va intra direct „în pâine”. Dacă anul trecut, la startul campionatului se spunea că se doreşte construirea unei echipe care în doi – trei ani să încerce să facă pasul spre prima divizie, de data asta, după câte se pare, obiectivul e clar: promovarea în „A”. În această privinţă, Bondrea, care are şi origini vâlcene, în zona Mateeşti, are experienţă suficientă reamintim că tehnicianul craiovean a reuşit o premieră greu de egalat, a ajuns cu Electroputere , în doi ani consecutiv, din „C” în „A”. Mai mult, în primul an de prezenţă în „Liga lui Mitică”, Bondrea şi Electroputere au evoluat în cupele europene.

Cine va fi secund?

Sezonul trecut, secundul lui Costel Pană la CSM a fost localnicul Mitică Teleşpan. O altă întrebare care se pune acum este cine va fi ajutorul lui Bondrea. Craioveanul va avea de ales, se pare, între Gabi Mangalagiu, Cristi Lazăr sau Cristi Bora. Este posibil, însă, ca noul tehnician vâlcean să vină din Bănie cu un colaborator.

Negruţ, la Şerif Tiraspol?

Un singur jucător este plecat cu certitudine din Zăvoi. Împrumutat până în vară de la Pandurii Tg. Jiu, Jovanovic a semnat cu noua divizionară A, Univ. Cluj şi va juca din toamnă pentru „Şepcile Roşii”. De asemenea, Cercel este dorit, se pare, la Gaz Metan Mediaş, însă mai are contract cu CSM-ul. Şi portarul Pampea pare tentat să plece din Zăvoi la o altă proaspătă divizionară A, Gloria Buzău. Altfel, mijlocaşul Negruţ este în probe la Şerif Tiraspol şi este posibil ca din toamnă acesta să joace la fosta echipă a lui Răzvan Cociş.

Pregătire la Herculane

În vara anului trecut, „municipalii” au efectuat stagiul de pregătire centralizată la Herculane. Şi anul acesta va fi la fel, locaţia aceasta fiind, se pare, agreată de conducerea clubului vâlcean şi pentru că nu costă mult. Bondrea ar vrea, se pare, pregătire „afară”, însă cel mai probabil, din dorinţa de a face economii  financiare, vâlcenii se vor pregăti în ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe